Резултати от 1 до 7 от общо 7

LuxeOn V998H - струва ли си $232

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Rag
    Rag е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    7
    #1

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    Здравейте приятели, заради Luxeon съм тука!



    Моята стая е едва 4x3.8м и съм сигурен, че ще бъде перфектно озвучена от тези колони. Просто обичам да организирам купони, а и по принцип обичам музиката да ми влиза и през гъза. Затова съм решил сега около нова година да си взема 5.1 система, за да мога и у нас да гледам dvd-та и DivX-ове и да я ползвам и за озвучаване на купони. Имам нужда от съвет, тъй като имам съвсем малко повече пари, отколкото струва този модел на Luxeon. В джаровците е $235 с ДДС. Излишно предполагам е да задавам въпроса дали мога да ги взема без ДДС ($188). Доколкото знам няма шанс. Искам да знам дали няма по-добър вариант за тези пари. Иначе за купоните според мен ще се справят перфектно - с T5.1 модела съм озвучавал почти прилично 1/3-та от помещението за купони(то е преходно, 1/3-та е около 4x3м.), иначе цялото е 55кв. Тъй като тези пари са плод на изродски лишения в продължение на 8 месеца, искам да знам дали си струва да ги хвърля за точно този модел. Ако някой има такива, нека каже какво мисли за тях. Иначе, май според саита на LuxeOn единствения им минус е, че не са екранирани. Предварително благодаря.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Мнения
    1,200
    #2

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    Защо не се обадиш на Григор от HWBG и не си поговорите той за какви пари може да ти намери ако не същите то аналогични на тези?

  4. Rag
    Rag е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    7
    #3

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    .hard<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо не се обадиш на Григор от HWBG и не си поговорите той за какви пари може да ти намери ако не същите то аналогични на тези?



    <div align="right">оргинално мнение на CRASHOVERRIDE</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Ами честно да ти кажа нямам абсолютно никаква идея кой е Григор от hardware.bg, много ще се радвам ако ми помогне. Как да се свържа със него(сега отварям страницата за да видя дали мога да изнамеря нещо за координатите му). С какво се занимава той?

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    110
    #4

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    Kolonite naistina sa hubavi ima si dori i distancionno.. inache sa malko po-dorbi (kato sila) ot W5.1 imat i krasiv vynshen vid.. po-princip az se kolebaeh dali da si gi vzema ili dosta po-eftinite W5.1... az obache precenih che za men e po-dobre W5.1, no ako naistina ti haresvat togava ok. Obache ot chisto choveshka gledna tochka moga da ti kaja da ne gi kopuvash. Az predi sedmica hodih do SmartSystems(sms.bg) kydeto imam dosta poznati hora i gi popitah tochno za tozi model (imaha prez lqtoto 2-3 broq) dali sa gi prodali.. i dali vse oshte gi predlagat. Te mi kazaha "edvam se otyrvahme ot tqh". Az popitah "vqrno e che sa skypichki no veroqtno ima i jelaeshti za takiva koloni"... te mi otgovoriha che problema ne v cenata a che davali mnogo defekti... i mnogo problemi.. ochevidno OTK-ato ne si e svyrshilo rabotata... tyi che ima izvesten risk... a garanciqta e samo 3 meseca.

  6. Rag
    Rag е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    7
    #5

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kolonite naistina sa hubavi ima si dori i distancionno.. inache sa malko po-dorbi (kato sila) ot W5.1 imat i krasiv vynshen vid.. po-princip az se kolebaeh dali da si gi vzema ili dosta po-eftinite W5.1... az obache precenih che za men e po-dobre W5.1, no ako naistina ti haresvat togava ok. Obache ot chisto choveshka gledna tochka moga da ti kaja da ne gi kopuvash. Az predi sedmica hodih do SmartSystems(sms.bg) kydeto imam dosta poznati hora i gi popitah tochno za tozi model (imaha prez lqtoto 2-3 broq) dali sa gi prodali.. i dali vse oshte gi predlagat. Te mi kazaha "edvam se otyrvahme ot tqh". Az popitah "vqrno e che sa skypichki no veroqtno ima i jelaeshti za takiva koloni"... te mi otgovoriha che problema ne v cenata a che davali mnogo defekti... i mnogo problemi.. ochevidno OTK-ato ne si e svyrshilo rabotata... tyi che ima izvesten risk... a garanciqta e samo 3 meseca.



    <div align="right">оргинално мнение на perlsite</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">





    Току що като го прочетох това, все едно ме поля с кофа пикана вода... Жалко. Защото наистина ме кефят адски много. Е, ще поразпитам още де, но пари за следващия модел (2004) определено нямам. Иска ми се още сега да грабна едно такси и да си ги взема, но явно ще чакам поне до понеделник. Мерси все пак.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    19
    #6

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    Kato shtastliw sobstwenik na tozi model koloni moga samo da izkaja zadowolstwoto si ot pokupkata 7 Meseca wiarna slujba, zaslujawat si wsiaka stotinka.

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    110
    #7

    LuxeOn V998H - струва ли си $232

    ...kakto kazah stiga da imash kysmet da vzemesh dobra broika.. inache krasota i izqshtestvo :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Продавам Luxeon W5.1H
    От ma7ro5 във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 09-03-12, 09:28
  2. Problem s Luxeon T5.1
    От Sed във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 20
    Последно: 24-09-04, 22:45
  3. Luxeon vs Logitech?
    От Mitko744 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 04-03-04, 22:08
  4. Luxeon - FAQ/Review
    От perlsite във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 31
    Последно: 01-03-04, 18:43
  5. Luxeon w5.1 AUX problem!
    От ShadowG във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 01-12-03, 07:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе