Резултати от 1 до 13 от общо 13

Luxeon T5.1 ili Creative INSPIRE 6.1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2003

Kакво ще кажете за LUXEON T5.1 имайки предвид цената от 130 лева,и има ли по добра алтернатива за тези пари

На малко щях да се изхвърля и да взема Creative INSPIRE 6.1 за 110$

Като се има предвид и двете цени кое да взема

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Взимай Луксеона. Имам точно такива. Страшни са. Първо на външен вид са много по красиви от Креатива, и второ...сега 130 лева не са 110 долара, пък и честно да ти кажа, свирят страхотно. Ползвам ги в 22 кв.м помещение, звука е страшен. (Вързани са към DVD плеър). Не ги ползвам на РСто.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Az mislya da si vzema Creative, samo che 7700 zaradi audioto mi - Hercules Digifire 7.1. Inache nyamam mnogo doverie na kitaikata... Abe vsichko si e otnositelno i subektivno, tova e zvuk, tryabva da go chuesh za da mozhesh da pretzenish pravilno. [][)][8)]

5. Тук е от
    Nov 2003

Само Luxeon i to tozi model 4e W e bugav! A dokolkoto 6.1 7.1.......20.1, vsi4ko nad 5.1 e ta6ak za6toto se vodi samo softwareno upravlenie i e golqma prostotiq. Zatova koito i da izbere6 pove4e ot 5satelit4eta i tubata ne ti e neobhodimo.kolkoto do 6.1 tova se pravi s efekta na preminavane o visoko kym nisko v zati6ie. Tova e procesa na 6 satelit da moje primer:"ako nqkoj razbiva vrata udara na vratata da mine prez teb.!"

a za 7.1 vao6te i neznam kade 6te go zaka4i6

3 otpred i 3 otzad a mojebi sedmiqt e za kenefa ako ti se dopikae da ne ispusne6 syujeta[:D]

4ao!

6. Тук е от
    Jul 2003

mislia 4e ot "Creative po dobro niama [:D] LUXEON tova puk kvo e ??!! iako kitaisko mente [)]

7. Member
    Тук е от
    Feb 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Взимай Луксеона. Имам точно такива. Страшни са. Първо на външен вид са много по красиви от Креатива, и второ...сега 130 лева не са 110 долара, пък и честно да ти кажа, свирят страхотно. Ползвам ги в 22 кв.м помещение, звука е страшен. (Вързани са към DVD плеър). Не ги ползвам на РСто.

<div align="right">оргинално мнение на Whiskey</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

100% съм съгласен!!! Много са готини и свирят страхотно!!![:D]

8.  

9. Тук е от
    Jul 2003

Chuval sym gi tiq pomiarski kolonki (na creative)... ako shte si vzimash takiva.. po-dobre vze mi si edni headphones na Philips i shte poluchish syshtoto kachestvo... (bolki v glavata i nikakyv bas pod krakata

A ako si se navil da davash $110.. po-dobre si vzemi Luxeon W5.1 ... nqma da syjalqvash (az sym sys takiva

10. Тук е от
    Dec 2003

molia vi se mi pratete na maila..

kbt@abv.bg

info za modelite na LUXEON 5+1 speakers kolkoto se moje poveche info... zashoto sum v goliama dilmea

s SB Audigy2 sum koeto si struva pari..

i si zeh Crative Inspire 5500 Digital za nad 200$ no neshto kuca ...

moga da gi vurna

i da si zema na LUXEON zashtoto mn me zaintriguva tazi tema v foruma.. i mneniata za W5.1 i dali e s remote controler

zashtoto kum Creative 5500 imam Dolby Digital Decoder s Remote i sumati oshte gluposti kum nego...

no taka i ne mi trugvat neshtata ot decodera.. abe mn neshta sa...

ama niama znachenie

pitam specialno za LUXEON 5+1 i ako mojete da mi pratite na maila i web adresa na LUXEON shtoto ne go znam i ne moga da go nameria

poneje sega vlizam za 1 put tuka... e po dobre da mi dadete infoto na maila zashotot edvali she mi ostane vreme prez sedmicata da vleza pak...

THANKS IN ADVANCED !!!

NIKO

11. Тук е от
    Jul 2003

Fen... Luxeon imat 1-2 modela sys Remote control... no ako iskash da se kefish na bass (do kolkoto vse pak trqbwa da imash predvid che tova ne sa diskotechni koloni ot po 1kW ...vzemi si edni W5.1 Imai i drugo predvid che Luxeon kolonite ne sa cifrovi.. i imash nujda ot prehodnici (obshto okolo 3-4 lv)

12. Тук е от
    Sep 2003

http://www.setcom.bg/news/forum/topi...chTerms=luxeon

perlsite се е постарал човека ти само търси и чети

към perlsite - знаеш ли нещо повече за модела F5.1 на LUXEON например цена, защото са като W но имат и remote control.

13. Тук е от
    Jul 2003

Ами какво да ти кажа...правят ми впечатление няколко неща:

1. По-голяма изходна мощност, но subwoofer е със същият високоговорител, което означава че силата няма да е по-голяма, просто защото ще почне да пръщи още при 25 вата

2. Предните колони са с по-големи високоговорители, от където ще спечелиш по-добър и плътен звук.

3. Външният вид е по-хубав, но пък от картинката виждам, че са с пластмасови кутии, което означава по-лош звук (от дърво са за предпочитане.. както е например при W(ood) моделите W5.1, W5.1H

4. Във функционално отношение обаче определно стои доста по-добре... включително наличието на R.C.

Аз лично бих си ги купил и най-вероятно не бих съжалявал... стига цената им да не е повече от 40-50$ повече от тази на W5.1

14.  

15. Тук е от
    Jul 2003

...а за цената..идея си нямам..това са от новите (2003-2004) модели, които до преди 1 месец изобщо ги нямаше на сайта им..да не говорим че не внасят в БГ... Ако все пак ги има на БГ пазара, то това е чудесно..аз лично много се кефя на подобни фирми като Luxeon или пък като LiteOn

16. Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...а за цената..идея си нямам..това са от новите (2003-2004) модели, които до преди 1 месец изобщо ги нямаше на сайта им..да не говорим че не внасят в БГ... Ако все пак ги има на БГ пазара, то това е чудесно..аз лично много се кефя на подобни фирми като Luxeon или пък като LiteOn

<div align="right">оргинално мнение на perlsite</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хехехе, за LUXEON лоша дума не мога да кажа (най-малкото защото и аз имам 5.1 система и само мога горещо да е препоръчам дори пред CREATIVE) , но на мнението ти за LiteOn не мога да не се изсмея. По бъгави плеъри и монитори от тази марка не съм виждал .... освен може би SAMSUNG - само те могат да се конкурират в това отношение [:D]

Иначе гласувам с две ръце за T 5.1 срещу Creative.

Ако тръгнат - грешка нямат

Иначе Creative не са нищо особено пък и на тая цена още малко ако се напънеш ще си вземеш един SONY 5.1 рисийвър с комплект колони и си дъни колкото искаш ... но все пак темата е за PC Sound.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос за CREATIVE INSPIRE 6.1
    От Silencer във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 08-03-04, 17:02
  2. Creative Inspire 5500 Digital vs. Luxeon w5.1
    От NIKO®™ във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 06-12-03, 00:27
  3. CREATIVE INSPIRE 5.1 5300 ili CREATIVE INSPIRE 6.1
    От hawk във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 20-09-03, 10:43
  4. CREATIVE INSPIRE 6.1 6700
    От Ying Yang във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-03, 02:42
  5. Creative Inspire 5300 или Luxeon W 5.1
    От TIMEX във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 25-07-03, 11:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе