И аз съм с Win2000. Ползвам го защото като държа пуснат Win Me цял ден и вечерта не става за нищо, задължително му трябва рестарт. С 2000 си правиш каквото си искаш(е почти де ) и нямаш проблеми. Само да не беше това с refresh rate-овете.
И аз съм с Win2000. Ползвам го защото като държа пуснат Win Me цял ден и вечерта не става за нищо, задължително му трябва рестарт. С 2000 си правиш каквото си искаш(е почти де ) и нямаш проблеми. Само да не беше това с refresh rate-овете.
e kvo s refreshovete??? nali veche se kazaha dve reshenia, ako ne ti e ok vsichko de..
shtoto pri men go niama tozi problem.
ta ili si go natroivash ot DirectX Diagnostic Tool->More Help->Override->Override Value ili s powerstrip
no pain - no gain
Ima li veroqtnost ne6to da stane s monitora dokato barnika6 tezi refresh rate-ove?
Ne za drugo mi sa mnogo skypi pustite im televizor4eta.
niama strashno
prosto vij na kakva chestota ti raboti fabrichno i si ia naglasi taka.
ne e hubavo po princip da se izduvat :-)
no pain - no gain
Аз не можах да си го оправя с Powerstrip-a. Direct-a e ok, но OpenGL - не. С Voodoo3 съм и не става нещо. Като го настроя за някаква разделителна с Powerstrip-a и то я променя и играта излиза на по-малко поле на монитора и на всичкото отгоре е и разместена и не мога да я наместя! И въобще се отказах че някога ще успея да го оправя тва. Като си сменя картата ще видим.
Променено от X-RAY на 07/10/2001 22:45:59
Пробвай с програмката V.Control от http://www.voodooextreme.com/koolsmoky/v_ctrl.html
Някой да има crack за powerstrip 3.02? Че много ме дразни да ми вади TIPS като си пусна компютъра.