Здравейте!
Имам следния проблем и немога да го разреша. Търсих по разни форуми, но не открих нищо.
Машината ми е: дъно Canyon 7TABAS-via kt133a, памет 384мв, vga Axle Geforce FX 5200 128MB. Вчера пробвах да инсталирам новите драйвъри за видеото Forceware 56.64. Старите, които използвах бяха 53.03 с тях всичко си работеше ок. След като инсталирах 56.64 рестартирах. Но след рестарта като тръгваше да се зарежда уиндоуса ХР компа се рестартира сам и при всеки опит да зареди уиндуса отново се получаваше рестарт. Влязох в safe mode и отново инсталирах 56.64. Този път компа си тръгна нормално без да рестартира непрекъснато. Тук се появи нов проблем. Пробвах да играя NFS Underground и когато играта тръгваше да зарежда уина заби. Рестартирах и пробвах отново-пак заби, пробвах и с други игри-разни пъзелчета-всеки път забиваше. Сложих старите 53.03 и отново всичко си беше ок. Искам само да кажа,че никакви настройки на видеото или каквото и да е било не съм променял. Целият този процес с драйвъри 56.64 за win98 го приложих и на WIN 98, но там не се получаваше рестарт, а ми показваше грешка при зареждането на файл nv....cpl и игрите отново забиваха. Във win XP пробвах и чиста инсталация на новите драйвъри, пробвах и с 56.82 и отново не се получаваше.
Не че съм заритал за новите драйвъри, но все пак ако някой знае от какво се получава този проблем нека помогне.[]