Да,може да се извърши пренастройка от квалифициран техник,но не разбирам дали идва със съответните дюзи в комплекта.Да не дойде само с дюзи за природен газ и да се чудя кво да го правя
Те са си го написали: "This Hob can be converted by a Qualified Person to run off Bottled Gas (LPG) JETS INCLUDED", демек- да. Затова е горният пост. Отвори си страницата на уреда, скролни надолу Product description и прочети.
Момчета,поръчах газовия котлон за вграждане и в комплекта има два вида дюзи за LPG съответно за 30 mbar и 50 mbar.В магазина ми предлагат редуцирвентили от бутилката и за двете налягания.Някой запознат ще ме посъветва ли,кой комплект да сложа.
Прилагам и снимка на дюзите.
Зависи от уреда. Прочети си менюъла.
Препоръчайте готварска печка на ток (не за вграждане)
Изискванията са да работи на ток, да е с стъкломерамични плотове
Този пост е редактиран от glowndark; 27-04-20 в 12:07.
Здравейте, имам аег фурна (aeg eps33102zm) за вграждане с пиролиза. Онзи ден, след пиролиза, видях че се е скъсало уплътнението (снимка), някой да има идея откъде мога да взема, не ми е проблем, но дразни.
Ако не се бъркам, съм купувал такова от магазин където продават радиатори, пелетни горелки и подобни неща за отоплителни системи. Мисля, че има дебели и тънки така че го измери като е сплескано колко е широко.
Щипки не помня - мисля, че с алуминиево тиксо (лента) го лепих от тия дето издържат нагряване. Иначе уплътнението е за котли и други подобни, където се развиват температури. В един котел на въглища не е много по-хладно от пиролизата.
А в магазините за резервни части за бяла техника дали ги няма?
https://www.google.com/search?q=%D1%...=1608294957028
Точно за 3 секунди!