Отговор: Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения
Колеги, предстои ми обзавеждане на цяла кухня. Въобще не отбирам от нищо... имам скромен бюджет от 3-3500 за цялата кухня, което включва хладилник, фурна за вграждане, котлони за вграждане( 2-ка), абсорбатор за вграждане и съдомиялна машина за вграждане. Та по темата в магазина ми предложиха следните модели фурна и котлони за вграждане:
WHIRLPOOL AKZM 8660 IX
WHIRLPOOL ACM 712 IX
Та.. .въпроса ми е какви са ви впечатленията от уърпул? Нещо сходно в този ценови диапазон?
Забравих да спомена изискванията - за фурната - пиролиза и готови програми по възможност, а котлоните да са двойни и индукционни.
Благодаря!
Ами отностно изискванията моделите, които са ви предложили са добър избор. Аз имам по-големия модел индукционен котлон и съм доволен. За другите уреди, на мен ми препоръчаха:
съдомиялна - най-евтината
абсорбатор - аз взех силверлайн за 300+ лева. Много е красив, ама почти никва работа не върши. Вземи нещо около 100 лв. според мен.
индукционни котлони - най-евтините
Пералня - LG
Аз си взех фурна на Горене и е ок. Този уърпул отгоре изглежда много добре също.
Пиролизата на уорпула все едно я няма ,ако ти е фактор.
Еми... Тъпо. Вече я купих...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Какво означава пиролиза? Всички реотани на макс за определено време нали? Това може да си го направиш и с таймера на фурната, за колкото време искаш да бичи.
Пиролизата вдига към 500 градуса и всичките мазнини стават на въглен и просто забърсваш с кърпа. Аз съм с тая фурна и пиролизата върши работа: Фурна за вграждане Teka HPX 750 | ФУРНИ | Техника.БГ
Но беше една кофа пари навремето... За аспиратор може да разгледаш този CNL1 3000 HP - Официален сайт на Тека:: Обзавеждане за Баня, Кухня, Професионално кухненско оборудване и Контейнери
или от моделите на Лекс Груп има някои читави. Съдомиялна - БЕКО
Уорпула има кратка и дълга пиролиза , на мене ми беше фактор като я купувах и именно заради това я избрах ,но все едно я няма....
Маркетингът, понякога върши чудеса. :)
моля за помощ купихме фурна румънска за вграждане модел arctic aroie 21300c Проблема е , че не мога да намеря упътване на бълг език, прерових целия нет но не открух някой ако има идея къде има да ми пише. благодаря предварително
Обърнете се към продавача за упътване.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bagerista9
Втората,и да не забравиш да я регистрираш
Здравейте! Може ли да обясните това с регистрирането на фурната? Това с цел гаранция ли е, къде и в какъв срок трябва да се регистрира? Губи ли се гаранцията, ако се среже щепселът и се свърже директно?
Цитат:
Borisova
Здравейте! Може ли да обясните това с регистрирането на фурната? Това с цел гаранция ли е, къде и в какъв срок трябва да се регистрира? Губи ли се гаранцията, ако се среже щепселът и се свърже директно?
Ако визираш марката Electrolux, тук е обяснено подробно с връзка за регистрация: Гаранция
- - - - - - - - - -
Какъв щепсел, тези печки не се ли продават без кабел.
Цитат:
Momchil
Ако визираш марката Electrolux, тук е обяснено подробно с връзка за регистрация:
Гаранция - - - - - - - - - -
Какъв щепсел, тези печки не се ли продават без кабел.
Мисля, че е с щепсел, но още не е монтирана, така че не съм сигурна. Печката е Електролукс и 100 пъти ги попитах, тия мошеници от Техномаркет, трябва ли да се регистрира някъде, защото пералнята LG я регистрирах в официалния сайт, и те ми отговориха, че не е необходимо, ако искам удължаване на гаранцията може срещу сумата от 70 лв. А то можело да получа безплатна гаранция! Сега само се моля да не е минал 1 месец от закупуването, но вероятността е малка, защото беше по великденските намаления.
В каква държава живеем?!! Дори с парите си не можеш да получиш качествено обслужване и всеки гледа да те прекара!!!
Ако е била в промоция си в пълното си право да отидеш директно при управителя на магазина и да си изискаш безплатната гаранция.
Ако ти правят въртели, директно жалба в КЗП. Те ще се заемат със случая.
- - - - - - - - - -
Всъщност, обикновено тези уреди с допълнителната гаранция би трябвало ясно да са упоменати в магазина.
Трябва да се сигурна, че към печката ти е имала такава допълнителна безплатна гаранция. Най-добре се свържи с поддръжката на Electrolux и ги питай.
Допълнителната гаранция не е по принцип, така ли? Само ако е с такава промоция, не мисля, че е била така. Аз реших, че се дава гаранция както на пералнята LG при регистрация на всички, независимо от промоцията. И понеже сте написали, че трябва да се регистрира, разбрах че се отнася за всички. Но въпреки всичко не си връщам думите назад по адрес на служителите на Техномаркет!