Здравейте!Искам да попитам за т.н. ,,Мислещи бойлери,, на Елдом-Инвест !Някой виждал ли ги е и каде може да се намерят!Модельт е Дипломат-Океан !приемам и коментари за цена!Благодаря......!
Здравейте!Искам да попитам за т.н. ,,Мислещи бойлери,, на Елдом-Инвест !Някой виждал ли ги е и каде може да се намерят!Модельт е Дипломат-Океан !приемам и коментари за цена!Благодаря......!
Преди две седмици си взехме Дипломат Океан с електронно управление от Техномаркета цена 239 лв За сега е перфектен, настроили сме го да работи само през нощта и нямаш грижи. Мисля че е и доста икономичен. На дисплея ти показва и разхода на ел. енергия.
Предишния ни бойлер пак беше на Дипломат и гръмна (отхлупи се отдолу целия) и след това започна да тече. И не знам защо решихме пак да си вземем Дипломат но то какъв ли и да купиш.
Човече, как ти гръмна бойлера!!! Ти не трябва да имаш стени тогава. Една от защитите не е сработила, фланеца се е огънал и водата е изтекла. Така ли беше? Този бойлер не може да гръмне. Серията Океан е с по-дебела изолация, водата загрява по-бързо в сравнение с др. бойлери и съответно са по-икономични. За повече информация готов съм по всяко времеПървоначално публикувано от ruj
@tonito1912 можеш да намериш тези бойлери Океан във всеки по-голям магазин за бяла техника или на Стамболийски 127 - специализиран на Дипломат
Благодария много!Днес сте скокна до Техномаркета да видя за какво става вапрос!
Първоначално публикувано от Pit
Точно така изби фланеца отдолу и водата изтече. След това го сглобих и викнах ел. техник да свърже токовете. Проработи, но започа да капи и после направо да тече
Здравейте! И аз планирам покупка на бойлер дипломат - океан с електронното управление. Имате ли някакви наблюдения върху този модел? Електрониката сериозна ли е?