От две години имаме бързонагреваемо бойлерче Дипломат Б4 и от скоро нещо му стана, по-точно не се включва и не загрява водата. Прилагам снимки на бойлерчето. Иска ми се да разбера кое му е развалено, защото гаранцията на нагревателя изтече. Отворих го и го разгледах, включих го в тока и проследих с фазомер до къде стига тока. Първо минава през една правоъгълна кутийка, която е закрепена върху водосъдържателя и продължава към устройството от трета и четвърта снимка. Тока влиза през най-горната пластина и би требвало да излиза през средната пластина, но по нея няма ток. Най-ниската пластина стои свободна без да има закачен кабел на нея, но фазомера показва, че има ток през нея. Кабелът от средната пластина отива до ключа на бойлера и би требвало в него да има ток, но няма и съответно независимо дали е във включено или изключено положение не светва и от бойлера тече само студена вода. Няма нерегламентирани течове на вода от водосъдържателя, няма видими нагаряния по някоя от връзките на кабелите. Предполагам че устройството от снимка 3 и 4 е някакъв регулатор, който включва и изключва захранването към ключа според това дали е завъртян крана на бойлера и дали тече водата. Тествах го и при пускане на вода от бойлера буталцето на механизма се надига и натиска бутончето на черната кутийка, но пак няма ток през средната пластина. В следващата публикация прилагам две детайлни снимки на тази малка черна кутийка. Въпросът ми е къде да търся проблема и коя е причината да не се включва бойлерчето? Нагревателят ли е изгорял?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317314265[/time]_________________________________________________
Понеже сайта ме лимитира в броя снимки, ще напиша надписите от двете страни на черната кутийка: от едната страна пише: на първия ред - КWЗАТ-21, на втория ред - 21(4)А 250V~1Б4 Т125. От другата страна има надпис dongnan и схема със следните надписи: на най-горния щифт (по който влиза тока) - COM, на средния щифт(от който излиза кабел за ключа на бойлера) - NO, а на най-долния щифт - NC