Благодаря на всички за бързите отговори. Това го прави дори когато има съд върху котлона,а иначе за защитната функция когато няма съд знам. Но не е това. Отново Ви благодаря за своевременните отговори.
Благодаря на всички за бързите отговори. Това го прави дори когато има съд върху котлона,а иначе за защитната функция когато няма съд знам. Но не е това. Отново Ви благодаря за своевременните отговори.
Здравейте на всички отново!
Имам въпрос към вас - с какъв препарат почиствате керамичния плот на готварската печка? Прочитайки етикетите в близкия супермаркет се спрях на Cif, но най-високо ценя съвет за някой вече изпробван препарат. Предварително благодаря на всеки решил да се включи с полезен съвет.
Аз ползвам едни за загорели мазнини,не са абразивни.Иначе става всичко.
Идеята ми беше да споделиш марка на препарата !?!Първоначално публикувано от dragozow
Ами примерно сега имам Медикс(за загорели мазнини),иначе може всичко от тоя род.Повърхността е един вид стъкло,а то е устойчиво на химикали.По-кофти е с абразив(Cif,Тест,Bingo и разни) защото драска стъклото.Та с препарата се маже,оставя се за 5 минути и се избърсва.Мога да ти кажа че светва.Иначе за всекидневно почистване и с влажна кърпа става(желателно е на студен котлон или поне поизстинал).