Имам пералня ARISTON- AL 946 TX,купена на 20.05.1999г-за755лв,за втори път ми изгаря платката за управление.Вече нямам желание да я възтановявам,чудя се каква да си взема,възможно по евтина маркова със по голяма гаранция.
Имам пералня ARISTON- AL 946 TX,купена на 20.05.1999г-за755лв,за втори път ми изгаря платката за управление.Вече нямам желание да я възтановявам,чудя се каква да си взема,възможно по евтина маркова със по голяма гаранция.
ако проблема е само в платката ,по добре си я ремонтирай.
това го подкрепям и азПървоначално публикувано от Julian
За платка ми искат към 200лв,във сервиза на Аристон гр Пловдив и едноседмечна доставка,без гаранция за ремонта.За това вчера си купих от Технополис Пералня Candy GO 1060 D - 599лв , 3 години гаранция.
Да ти е честита и да не се поврежда!
Според мен трябваше да си вземеш Electrolux, Zanussi или Whirpool. За Candy в последно време не съм чувал хубави неща.
Преди година се наложи да помагам на колежка при избора на пералня и наистина като дизайн и възможности Candy бяха супер. Но в крайна сметка взехме Zanussi и до сега при пране през ден няма никакви проблеми, въпреки, че е правена в Унгария за пазарите на бивчия соцлагер!
Вчера си купих от София нова платка за Аристона-108 лв,машината тръгна.Вече имам 2 броя перални.Аристона смятам да го пусна за продаване 250 лв, ако не го махна ще си го оставя за резерв.Много е запазен жена ми си го хареса за поставка на цветя, но на мен ми пречи.
Горенйе също беше добра идея аз имам такава и съм много доволен перфектно пере,изплакването е отлично.МАкари да е 800 оборота центрофугира по добре от такава която е 1000-сранявал съм я
АЕG е доста по-добра идеяПървоначално публикувано от sunshine0