Някой да ми даде информация за пералня Samsung WF7604 SUV
Здравейте моля дайте ми информация за пералня Samsung WF7604 SUV !!! :help
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030247
Пералнята ми се развали и съм се насочил към тази.Моля кажете ми дали е тиха,икономична,дали изпира добре. :)
Благодаря предварително !!!!!
Re: Някой да ми даде информация за пералня Samsung WF7604 SUV
Не знам защо гаранцията е само 1 год.В наши дни е по-добре да има повечко гаранция,особено ако уреда се ползва по-рядко.
Гаранцията не е проблем!Просто ще се радвам,някой който има пералня на самсунг да сподели дали изпира добре,дали е икономична и т.н.
Цитат:
Първоначално публикувано от sunshine0
Гаранцията не е проблем!Просто ще се радвам,някой който има пералня на самсунг да сподели дали изпира добре,дали е икономична и т.н.
Дали изпира добре с кой прах и на коя програма?
Дали е икономична по кой показател:
1. Пере с по-малко прах
2. Пере без ток
3. Пере без вода
4. Пере без дрехи
-----------------------------
Извинявай, но ако си прочетеш питането, сам ще се убедиш колко е безсмислено
Иначе аз имам пералня Samsung, много готино свири като свърши с прането :))
:RTFM:Обръщам се към Black Adder!Дали пере добре с прах Ариел на програма памук на 40 градуса.Дали е икономична за водата и тока и дали работи тихо!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ариел за цветно или за бяло пране и за колко килограма, щото има и програма за 1/2 пране? :)
Ariel за бяло пране да кажем 4 килограма дрехи на програма памук 40* ,на максимални обороти!А можеш ли да ми кажеш колко време продължава програмата Quick,ако на твоята пералня има такава,разбира се! :)
Цитат:
Първоначално публикувано от sunshine0
Здравейте моля дайте ми информация за пералня
Samsung WF7604 SUV !!! :help
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030247
Пералнята ми се развали и съм се насочил към тази.Моля кажете ми дали е тиха,икономична,дали изпира добре. :)
Благодаря предварително !!!!!
Преди две години си взех пералня SAMSUNG F1245AV, хареса ми футуристичния и вид и техн. характеристики. Обаче почти веднага след това разбрах, че SAMSUNG има много още да учат за бялата техника.
1. Оставащото време до края на програмата няма нищо общо с реалността. Например може да пише че остава 1 минута в продължение на 10мин.!
2. Изключително шумна по време на изпомпване на водата. Ама като казвам изключително ме разбирай дословно, след като и мине гаранцията съм се заканил да я отворя и да сменя водната помпа.
3. По книжката и по капака на филтъра за вода е показано, че има дренажна тръбичка за изпускане на останалата вода преди почистване на филтъра. На практика такава няма и всяко почистване на филтъра е съпроводено с локви вода под пералнята.
След като питах в оторизирания сервиз за всички проблеми по-горе ми обясниха, че е нормално. Така, че за мен е нормално повече да не поглеждам бяла техника на SAMSUNG, черно може - навремето лично се занимавах с ремонта на такава и SAMSUNG ме изненада приятно, затова можи би се подлъгах и за пералнята.
Благодаря ти Turbosol !Но вече е късно днес я купих дано да съм я случил хубава в петък ще ми я доставят.Като гледам програмите в упътването ми се струват хубави,уж кратки-има много.Но немога дА съм сигурен дали това,което е написано в книжката е вярно :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Видях, че си купил Самсунга и вече се чудиш какво да напишеш. Машината определено е измислена от жена с начина си на обслужване и предлаганите програми, има и бебешка програма със сребърна дезинфекция , екстри за малки лигльовци. Машината ПЕРЕ много добре! Като има много възможности за бързи комбинации от програми просто троши няма конкуренция за цената си. И най важното Електрониката не прави проблеми!! Цялото обслужване е със светодиодни индикатори!! Елементарна и проста работа с нея. Толкова за хубавите..
Лошите са:
Както ти е написъл колегата по-горе машината е с много шумно изпомпване на водата ,като грохотно се "оригва" на края на изпомването което те кара да вземеш чука във всеки момент. Мотора е с честотно управление шумен с изразен пик на 200 Hz около 65 db. При центрофугиране се чува звук на излитаща ракета високо честотно свирене. Общо взето може да се каже ,че страда от лошо възпитание с шума който вдига, но това е проблем на фирмата производител, тъй като няма традиции в производството а само копира и бързо променя състава на материалите и съставните елементи.
Ами да ти кажа предишната ми Горение беше доста шумна включително и при изпомпване на водата,тъй че и това ще мога да претърпя.Но все пак тя ще бъде в отделно помещение и поради тази причина шума няма да е проблем.Единственото,което ме тревожи е да не стане като старата, при перфектна нивилация да подскача до тавана ! :)
Неподскача и не мърда до 6кг. Няма везна и поема повече пране. Има леко разтрисане при плавното развъртане,/кутия прах за пране от средните поставена отгоре и непада/. Немога да ти кажа на колко оборота е така че пералнята работи стабилно при нивелация.
Слава на бога,че няма да мърда,защото старата буквално си обикаля килера и така се блъска така ,че просто не е истина.Отгоре на всичко оплатнението се скъса и освен от чекмеджето за праха изтича вода и през него!!!!Повече никога не искам да чувам за Горение :2guns: :2guns: :yikes
Цитат:
Първоначално публикувано от citron
/кутия прах за пране от средните поставена отгоре и непада/
Браво, страхотен критерий! :)) Върху моята има телевизор, който гледам по време на пране. Само при последното центрофугиране (с 1400 об/мин) увеличавам телевизора малко, ако искам да не пропусна нещо. Е, не е нито самсунг нито горение...
Здравейте!Настъпи денят в който ще инсталирам пералнята!След като 2 седмици чакам тоя техник и не дойде,реших аз да си я инсталирам,свалих транспортните пръчки и сега чакам един приятел да ми помогне да я транспортирам до помещението.Днес ще я пусна поне 3 пъти,защото имам адски много пране.След това ще ви пиша,дали съм доволен и дали е шумна !!! :) :) :)