някой дали може да ми препоръча модел на фурна за вграждане с широчина 50 см. всички модели които виждам по магазини и каталози са широки 60 см, а на мен разстоянието ми е 50см.
някой дали може да ми препоръча модел на фурна за вграждане с широчина 50 см. всички модели които виждам по магазини и каталози са широки 60 см, а на мен разстоянието ми е 50см.
Виждал съм по-тесни фурни за вграждане единствено от моделите на Лекс - Faber, Nardi, Eurolux. Ето какво открих на техния сайт:
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=8&pid=315
По мое скромно мнение, уредите на тези марки са с добро качество и страхотен дизайн. Разбира се, може да има други марки, които да предлагат подобни фурни.
Успех!
Като се има в предвид, че Nardi са италианска марка, чиито основен пазар е България, не са много за препоръчване, но на този размер това, което wolf е посочил е единствената алтернатива.
оки, благодаря. все пак не мога да проумея, след като има стоящи печки с широчина 50 см, защо в нито една фирма (изключвайки горепосочения модел) никой не се е сетил да произведе и такива за вграждане, със същия размер?