-
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
drekinov
Здравейте
чудех се дали има други хора с gorenej WaveActive перални . няма значение конкретно от модела. Моя е WA824 .. искам да знам при вас touch управлението дали е толкова неработещо колкото при мен или проблема е при мен.
Здравейте,Аз ползвам такава пералня по скоро жена ми :) и няма такива оплаквания.Бутоните и тъча си работят перфектно и с лекота.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=29092&stc=1
Накарайте някой познат да се пробва с тъча,и ако се справи добре,значи проблема е във вашите пръсти.
Ако и другите хора потвърдят проблема,тогава се обърнете към сервиза по гаранция.
-
Като тръгвам да избирам програмата ... ми идва да я наблъскам така че ни гаранция ни пералня :BigGrin ..
Ще видя на жената пръстите дали ще се харесат с тъча .. иначе ако вашата пералня е WS846ln .. като по-скъп модел може тъча да е работещ. Като избирах моята гледах да се предлага сушилня със същия външен вид за отгоре ... така я избрах пералнята че вече 40-ти ден чакам да внесат сушилнята в България :scared::scared: и съм леко ужасен ако тъча на сушилнята НЕреагира по същия начин както ще е на 90-180 см височина .. някой път да не ми падне отгоре докато я "програмирам" с лекота :lol:
-
Проблемът е в тъча,който е доста често явление за Горение.
Ако е в гаранция?
От бг-сервиз да идват и да го сменят.
Цената му е доста солена.
-
Цитат:
Spitfaqr12
Статистиката като не ви харесва,намерете по адекватна.
Никой оторизиран сервиз в БГ непубликува такава,отделно могат да дадат информация само за гаранционна техника.
С народите си цени за труд едва ли имат много заявки за след гаранция.
Не че не ми харесва. В този си вид е подвеждаща.
-
Цитат:
Spitfaqr12
Проблемът е в тъча,който е доста често явление за Горение.
Ако е в гаранция?
От бг-сервиз да идват и да го сменят.
Цената му е доста солена.
О да в гаранция е и даже е удължена на 5. Може би към момента ще изчакам сушилнята за да мога да имам два уреда от една серия и с малко повече късмет сушилнята ще е с работещ тъч при което ще мога да направя и видео с което да се аргументирам че пералнята е доста дефектна. Ако някой друг има проблеми с нечувствител тъч или вече са му го сменили нека да каже . .за статистиката :)
Леко ме притеснява факта че при смяната ще трябва част от пералнята да се разглоби (не съм сигурен точно колко) тъй като знам къде точно се намира сервиза в Русе и в какви условия работят. Намират се на партер в стар блок и бяха изкарали няколко перални на площадката пред блока на едни балатуми (мисля) и ги разглобяваха ... все едно си ремонтираш жигулата / ладата / москвича пред блока :BigGrin
Въпреки че може би за тъча няма да е необходимо да се транспортира а може и на място да се справят .. не знам ще видим :)
-
Ще я ремонтират на място,няма да я носиш в сервиза!
И други сервизи има дето ги мъкнат по мазета и тротоари.
Но взимай мерки навреме,защото ще откаже изведнъж,а доставка на резервни части е 20 дни.
-
Ако свалиш горния капак, може да видиш на какво се държи.Този модел не го знам специално, но мисля, че е на 4 палеца
-
Със сигурност няма да я отварям за да избегна всякакви възможности за отказ от ремонт. Ще направя едно видео и ще им го пратя на бг сервиз и се надявам обективно да отседят дали е нормално да се държи по този начин или не . Мерси много за момента. Иначе да прав си че частите сигурно ще се чакат една камара време тъй като новите модели едва ли заредили резервни части.
-
1 Прикачен файл(ове)
Политиката на сервизите е да не държат резервни части на склад.
Китайци и италианци произвеждат части за всички марки.След гаранция основно техниката се ремонтира с такива.
- - - - - - - - - -
Цитат:
pulsedriverbg
Не че не ми харесва. В този си вид е подвеждаща.
Четете само последните постове и става мазало.
Колегата пита за слим модели.
Miele нямат такива,значи изобщо не става въпрос за тях.
По скоро да се насочи към Аег-Електролукс , ЛГ,Самсунг или някой друг производител.
Изборът е негов,а таблицата е ориентир.
Никой не твърди,че човек трябва да се съобразява с нея!
Прикачен файл 29095
Гена,слагаш от тази марка,имат и ъглови с перчата дръжка.С такъв кран и маркуч на 10 бара ще спиш спокойно.
-
Здравейте знаещи и незнаещи колеги,
Спрял съм се на тази https://www.technopolis.bg/bg/Washin...BI48S/p/687490 пералня.
Имате ли мнение и впечатление от това чудо на едрата бяла техника?:lol:
В този ред на мисли някой знае ли, кога ще е Черния петък на Технополис, че трябва и прахосмукачка да купувам...:)
-
Не знаем кога е Петъка на технополиса,нито намаления!
Така,че успех в избора на едра домакинска техника !
-
Добре де, дай мнение за тази машина, виждам че ти даваш компетентни мнения.
-
Здравейте,
имам проблем с пералня Аристон. Като я пусна, започва да пълни вода, но много трудно. Два индикатора започват постоянно да мигат, я тя започва през 2 секунди да спира, да тръгва, да спира, да тръгва. Все едно се дави и нещо и пречи да засмуче вода. С изхвърлянето на водата няма проблем, само при пълненето. Какво може да е ?
Още не съм се решил да отварям задния капак, защото не съм сигурен дали ще се справя. Ако диагностицирам проблема, ще се пробвам, ако ли не, ще викам техник.
-
Колега,
Знаеш ли колко модела и модификации има Аристон?
Поне си направи труда да напишеш точния модел на пералнята, за да може някой колега евентуално да ти помогне.
Отвори люка и под него има етикет с модел, артикулен/продуктов номер и електрическите параметри на уреда. Напиши първите две в темата.
Успех!
-
Свали маркуча и виж за запушени цедки.