-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Още един "разбирач"....
 Повече от половината от годината живея в Нидерландия....
 Каквото съм изкарал за близо 20 години инвестирам в имоти в родния си град-София.....
 С пералнята си пера аз, личните и семейни дрехи....
 Като съм купувал на зелено(имотите), цената беше два пъти и половина по-ниска от сегашната.....Преди години...
 Ако си бех купил пералня за 2 бона,сега щеше да е 300 лв макс.....
 Така че,не съдете за хората по вещите им,щото е супер нелепо и смешно...
 Нито за статуса им от тях....

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения   Цитат:  

Първоначално публикувано от  coverstar  
Така че,не съдете за хората по вещите им,щото е супер нелепо и смешно...
 Нито за статуса им от тях....

Да де - няма да съдим, но все пак подчертаваш имотите. По тях да съдим колко си прозорлив или умен? Кой е казал, че си купува пералня за да я продаде след 10г почти за същите пари (а може и на печалба).

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Това е за уточняване,за кухи леики..... Който се познае....

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Така е. Стягаме каиша в Холандия за да трупаме имоти. Или и в Амстердам имаш още няколко апартамента спестени от перални? Между другото между 499 и 2000лв има доста междинни суми, но кухите лейки гледат само крайностите. 

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Нищо не стегаме,тука стегате.... Перални, сокоизтисквачки, епилатори....На изплащане....
 Скоро и тоалетна хартия на лизинг...За протокола -позна....Но не е в Амстердам....

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Що не вземете да минете на ЛС, ми пълните темата с глупости ? 
 Не мисля, че му е мястото тук!

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения   Цитат:  

Нищо не стегаме,тука стегате.... Перални, сокоизтисквачки, епилатори....На изплащане.... 

Ти си по изплащанията.
  Цитат:  

Пере си чудесно....
 Вече се изплати....

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Изплати се.....
 Смисъл?
 Бачка пет години -сменя се....
 Консумативи....
 Явно има проблем с четенето и разбирането....

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Моля модераторите да изтрият последните постове в който "спорих" с двамата анимационни "герои"...Те (постовете)са излишни в темата,а "героите" са ми вече в игнор листата....
 Благодаря и хубав ден!

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Аз само да питам, като имаш няколко жилища и т.н. , явно имаш добри доходи и спестявания , що не вземеш вече  и една хубава пералня да си купиш ? 

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Спестявания няма. Всичко отива да изплаща нещо. 

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Може човека да спестява да си купи завод за перални ..... 

Първоначално публикувано от  i486  
Така е. Глупавите хора си купуват скъпи неща, а умниците карат с най-евтиното или втора употреба. Хитро е, нали. 

От умната сензорика един час не може да центрофугира. При това с половин капацитет. Въртя, изпомпва и накрая се отказа.Обаче показва край на програмата и имаш течащо пране.Няма и грешка. Следва вадене на пране у леген, та едвам се смили  немското недоразумение да завърти с кило пране на дъното. Останалото го прострях без центрофуга. Не ми се занимаше повече с тая Аурика :thumbsup:
 Та,с две думи. Да им пикая на скапаната умна немска сензорика! Толкова е тъпа, че за нищо не става!;)
 Екстра классе боклуци на двойни и  тройни цени

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  Разбрахме те напълно. "Сензорика"-та ти от скъпите ли е или евтина? 

-   Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения  @brotzki: Абе не е ли барабана с пчелен кошер ако ще и пластмасов да е, ще те анатемосат тука, ще ти обяснят какъв си бедняк и как си се минал с пералнята