-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
:offtopic: Точно така! И аз не един път съм го споменавал. Хора с високи финансови възможности никога няма да си губят времето с интернет форуми. Винаги ми е било смешно като седне някой да се пъне тука и да се хвали какъв паралия е. Уж така небрежно, нали :lol: При бгмамите тия с парите много обичат да акцентират над финансовите си възможности :lol:
P.S. Благородно ти завиждам за гледката :rockon:
-
Ето два клипа на киевчанин относно Miele. Обсъждали сме му канала тук.
Възможно е да съм давал вече линк към поне едното видео, защото са съответно на 4 и 3 години.
Можно ли покупать стиральную машину Miele. Какую стиральную машину купить? - YouTube
ПРОСЛУЖИТ еще 20 ЛЕТ после ремонта * Ремонт стиральной машины Miele - YouTube
Частите и стойността на труда за ремонта на Miele съответстват на цената на техниката.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Slusatel
Има хора не им пука за естетиката в дома или за новите технологии , това не ги прави бедни, просто са друг тип хора. Не съм богаташ, но 10+ годишна бяла техника и дърт тв не понасям. Тв+пералня+сушилня + още нещо не са сума за умиране.
Нещо се вживяваш май, а? Пералнята станала на 12г и трябва да се смени профилактично. После вземаш Беко, че то нали и без това няма да се държи дълго.
-
Аз не разбрах на тези дето им пука за естетиката на домакинските уреди и ги сменят на няколко години щото са пожълтели на колко години сменят жените? Като по увиснат малко или като се появи по-нов модел.
По-добре нова булка и стари уреди отколкото обратното. (Пернишка мъдрост)
-
Сменят се любовниците, но не влизай в тая тема , нямаш опит
-
Ама те искат "сервизно обслужване" с качествени "консумативи". Квартири, коли, фитнес (инструктор) за "черната" работа и прочие, ;)
-
“Кеф цена няма” важи не само за …. пералните :BigGrin.
Не я мислете тая работа, че темата отиде в ….
-
Цитат:
ccankov73
“Кеф цена няма” важи не само за …. пералните :BigGrin.
Не я мислете тая работа, че темата отиде в ….
Има и друга поговорка - въпрос на вкус. Основателят на ИКЕА си държеше старата 20+ годишна кола, кеф цена няма нали. Харесва му, иска си точно нея. Както и да го гледаш, но е леко престараване това: Цитат:
Slusatel
Не съм богаташ, но 10+ годишна бяла техника и дърт тв не понасям.
10+ годишна какво значи - на 8-9г сменя пералнята, защото не я понасял... Първо на 10г няма да е пожълтяла. Второ - аз не стоя по цял ден да се вглеждам в пералнята и да помня точно коя година съм я купил и време ли е да ми омръзне. Слушателят сигурно помни и кои други модели е мислил да взема, колко са стрували и в колко часа е направена покупката. Дано само новата му пералня да пере някак по-добре от старата ама едва ли.
-
Търся пералня с възможно най-мощна центрофуга ......................с цел месене на козунаци по стара Българска рецепта от времето на рода ДУЛО :lol: по възможност сделана в СССР или КНДР.
-
Малка бетонобъркачка мисля, че ще свърши работа :)
-
Здравейте, имам 2 въпроса …
1. В пералнята са ми се насъдили едни такива мънички парчета от кожа но стол за бюро и сега като пера дрехите ми по тях се закачат тези парчета от стола + това на гумата която е уплътнението на вратата на места е хванала нещо черно ( не се маха с просто гъба и препарат ) не знам дали е мухъл или нещо друга
2. Може ли да ми дадете идея на пералня до 800лв клас А, която да издържи поне 4-5 години.
Предварително ви благодаря!
-
1 Прикачен файл(ове)
-
Тези Heinner не съм ги чувал, ок ли са ? Бах се запътил към Индисит от тях съм доволен
-
Heinner Home Appliances is part of Network One Distribution the leader of the Romanian electro-IT distribution market in Romania with over 3.200 resellers and more than 175 brands.
About Heinner – Heinner
-
Цитат:
Shandiz
Тези Heinner не съм ги чувал, ок ли са ? Бах се запътил към Индисит от тях съм доволен
От кой Индезит си доволен? Този, отпреди над 25 години (истинския), или този допреди 10 години (сиреч Хотпойнт), или още по-новият (на Уърлпуул), допреди 2 години, или от най-новия турски Arçelik? И това само като собственост, за местопроизводство няма и да отваряме дума...