-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Вчера ми протече бойлера и набързо взех един Haier.Китаеца се оказа доста кадърно направен, с отлична изолация и 5 г гаранция.Чудя се дали и пералните са толкова качествени.Едно е европейска марка, произведена в Китай с уреди изпилени за икономия, друго е ако китаеца се напъне може да роди нещо хубаво.
-
Здравейте,някой да има този модел Пералня LG F2WR508SBM 8.0 kg, 1200 об/min да даде отзиви.Благодаря
-
Моделите на LG и Samsung за европейския пазар нямат нищо общо с тези за азиатския и като цяло не се препоръчват по наще региони. В Европа си имаме достатъчно (все още) читави марки като AEG (Electrolux), Bosch и Miele.
-
АЕГ Електролукс отдавна са снижили качеството си,неискам да чувам повече за тези боклуци,БОШ има ли слим модел,че ми трябва до 58 см дъбочина
-
Da не му е уроки, но LG-то ми пета година си работи безпроблемно.
-
Точно към LG съм се насочил
-
Нали беше Samsung? Какви са тия дилеми за една пералня, не мога да разбера :)
-
Гледам Бош тука пуснаха модел 11кг. 8ма серия с автоматично дозиране. 1229 евро берекет вересин.
-
Здравейте добри хора.За жалост пералнята която ми препоръчахте преди 10 години (AEG L76285 FLE) приключи своя земен път и сега се налага да избера нещо ново.Бюджета е максимум 600 евро.Ще се ползва със сушилня Бош 9 кг.Благодаря предварително!
P.S. Засега съм се спрял на Bosch WAN28266BY
-
Добър избор, аз също бих заложил на Bosch.
-
-
В крайна сметка увеличих бюджета със 150 евро и вземах Бош WGG244F3BY. Да видим с това автоматично дозиране колко ще е разхода течен Ариел понеже моята жена душмански го ползва
-
На препарат не си я научил, ама поне на обороти на центрофугата гледай, че всичко над 800-1000 води до драстично скъсяване на живота.
-
Аз си взех BOSCH WGG242Z2BY,
в сравнение със старата си е супер интересно на вратата има лепенка да се ползва Ariel +Lenor.. Сигурно си имат някви бизнес отношения а тези фирми. Интересно ми е само как да разбера кога дърпа омекотителя.. В началото или в края.
Иначе гледам да си огрничавам центрофугата на 1000 макс...
-
Пералните си пускат омекотителя накрая, по време на последното плакнене. Относно лепенките, правилно предположение. Просто имат договор и за това правят реклама. Ползвайте каквото ви харесва на вас.