-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Пералнята на пералните си е АЕГ. При всичко други наблюдавам бързо избледняване на цветовете на дрехите, агресивно пране и скъсяване на живота на дрехите. Сега наблюдавам едни тестове дето ги правят в Холандия. Пак АЕГ е на топа. Само, че модела с автоматично дозиране 8ма серия. Топ 3 се държи от АЕГ съответно 8ма и 9та серия.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
corsairman01
На препарат не си я научил, ама поне на обороти на центрофугата гледай, че всичко над 800-1000 води до драстично скъсяване на живота.
Пълни глупости! Вече 13 години само центруфугиране на 1200 и 1400 обороти. Всичко е на "6".
-
Преди 13 г. е било друго. Всеки да си мисли и преценява.
-
Цитат:
itallianeca
Пералнята на пералните си е АЕГ.
Да не си станал рекламен агент на марката?
Би ли обяснил как избледняването на цветовете на дрехите е свързано със самия уред?
А не с качеството им и използваните перилни препарати?
Какво производство е машината и кой е точният модел?
-
Цитат:
corsairman01
Преди 13 г. е било друго. Всеки да си мисли и преценява.
Разбира се, сега 1600, 11,12 кг........
-
И после защо дрехите не стават за нищо или са изпокъсани.Мислете с тези глави.Всичко е маркетинг.
-
Цитат:
rokoncho
И после защо дрехите не стават за нищо или са изпокъсани.Мислете с тези глави.Всичко е маркетинг.
Мерси, леко влажни, направо се гладят и по гардеробите. Па който иска може да ги кисне на 800 от миналия век и да ги чака дни да съхнат, както и да робува на маркетинг по щадене на лагерници. ;)
Как па нищо скъсано няма толкова години.
Каквито са ви пералните, толкова качествени са ви и дрехите,
Егати откачалките.
-
Само ще ви кажа,че и кръстачките на пералните са проектирани за 1 000 оборота,а пък вие ако искате и на 2000 оборота ги пускайте.Вече го няма онова качество,както преди 20 години
-
Цитат:
Gena_bs
Да не си станал рекламен агент на марката?
Би ли обяснил как избледняването на цветовете на дрехите е свързано със самия уред?
А не с качеството им и използваните перилни препарати?
Какво производство е машината и кой е точният модел?
При другите марки целта е по-добро изпиране, тоест по-бързо махане на сериозни петна, ако може от първия път. За което си трябва по-интензивно пране и дълги програми. Вече и там движенията на барабана са по-интензивни за да може да се докара такъв резултат. Обаче черните и цветните дрехи забелязваш как след даже и едно пране цвета е вече леко по-светъл. И да препарата има значение, обаче говорим за пране с високо качествени течни препарати по 18 евро литъра. Само при АЕГ, сега не знам за ниския клас 6 серия, но 7ма 8ма серия, които съм пробвал, не само дрехите си оставят с оригиналния цвят, а ми тия, които са избелели им връща оригиналния цвят. Щом и жената го забелязва, и вика освен АЕГ, друга марка перални не признавам.
-
Италианец, или ни забавляваш по случай уикенда, или са ти промили мозъка. Не само цената на препаратите е от значение, а и дозирането им. Промяната на цвета на дрехите зависи от тези 2 неща, плюс температурата на разтвора и времето на третиране. Другите глупости оказват влияние само на износването на материята.
-
С последното изречение трябваше да започнеш!
Щом жената го е казала, значи е така и край!
Убеди ме!:lol:
-
Здравейте, харесах си една пералня на LG. Пасва ми идеално на нишата, цената ме устройва и преди да я закупя, ако някой има мнение дали е удачен вариант за тези пари. Модела LG F4WR509SWW . Дълбочината не трябва да е повече от 62 см защото ще ми изилиза напред!
-
Купих въпросния модел.Влезе в нишата пeрфектно и не ми надстърча напред. Дано да остана доволен от пералнята!
-
Здравейте,бихте ли дали отзив за пералнята след известно време,понеже и аз съм се насочил към този модел.Благодаря
-
Задължително. Насочете ме какво искате да разберете за да наблегна на тези неща да я наблюдавам и евентуално да съм ви максимално полезен! Само да ви кажа, че кампанията за допълнителните три години гаранция е до 31 март 2026 година.