Колеги като изключим Direct drive при LG (потенциално повече проблеми) инверторният мотор при другите марки заслужава ли си оскъпяването?
Преглед за печат
Колеги като изключим Direct drive при LG (потенциално повече проблеми) инверторният мотор при другите марки заслужава ли си оскъпяването?
Инверторния климатик си заслужава оскъпяването.
Инверторния климатик си заслужава, инвертора на пералните е далеч по спорен, но че е безушмен спор няма.Едва на центрофуга чуваш, че пералнята работи.
Горение е марка от нисък клас с ниско качество.Не бих я препоръчал никому.
Gorenje е марка от нисък клас? Убеден ли си в това, което казваш??
Предстои ми избор на пералня като целта ми е да избера продукт максимално здрав и безпроблемен с добра ремонто пригодност. Кои марки имат добри сервизи и самите им модели са добри в това отношение "просто" да си работят. Прочетох темата /3дни/ и останах с впечатление, че харесваш АЕГ. Същевременно чета, че АЕГ и Електролукс има шанс да споделят еднаква платформа и отвътре да са едни и същи машини.
За сега съм се спрял на АЕГ след това Електролукс.
Благодаря!
Здравейте.
Тези дни ще взимам пералня, че старата ме предаде :)
Значи бюджета ми е до 650 лв и бих желал да ми помогнете малко в избора.Спрял съм се на няколко модела, но не знам дали си заслужават защото в тази сфера ме няма никакъв :)
Та ето моделите на които съм се спрял :
LG F-10B9QDW :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
AEG L-60270 FL* :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
ELECTROLUX EWF-31276EW :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG WF-60F4E0W2W :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ON-WML-803B-EU
Отворен съм и за други предложения в този бюджет.
Добави и тази GORENJE WA-6129 :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria към компанията на китайките е италиянките:cool:
Здравейте-изчетах ви усърдно няколко дни,и се спрях на едни модели преални :
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...EG-L-61060-TLE и
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...128600)6128653
всички опции са почти еднакви-освен оборотите :( и много се надявам компетентните от вас да ми помогнат , има ли смисъл от тези 1200 оборота и каква точно е разликата с 1000-то-защото тази с 1000 е клас А++ а и в момента е на много добра цена-да кажа и че нямам вариант и място за друг вид освен горно зареждане :( и също така си мислех и за едни електролукс-знам благодарение на вас разбрах че са от един произв.,но все пак ако мога да получа помощ ще съм много благодарна ....
Над 1000 оборота е ....тъмна Индия,дали са толкова,дали ги достига или е реклама!?.....
Много благодаря и за давта отговора-взех тази на промоцията-да сте живи и здрави и весели празници! :)
- - - - - - - - - -
Здравейте отново-пак пиша тук,защото не знам проблем ли е и ще съм много благодарна за отговор.Разбрахте,че се сдобих с въпросната пералня-снощи и беше тестовото пране.Обаче нещо ме притеснява-при центроуга издава звук-нещо като свирещ звук и аз не мога тоно да определя-но така е през цялото време на центрофугиране го издава-да имате идеи????Благодаря предварително за отговорите.
Приятели,здравейте,пак съм аз,все още не съм купил пералня,защото ме затресе една дилема,която съм убеден,ще разреша с ваша помощ.Та за какво иде реч.Определено вече съм се спрял на марката Бош,но сравнявайки разни модели в български и немски сайтове,попаднах на две изказвания на хора,които са си закупили пералня с два входа - за студена и за топла вода.Оттогава тази мисъл да намалеят приходите ми към ЕРП-то не ми дава мира.Та,бих помолил за коментар по случая,особено тези колеги,които са притежатели на подобно творение.И другите,разбира се.Смятам,че всеки коментар по случая ще е от полза за всеки,замислил се по този въпрос.Заслужава ли си по-голямата инвестиция/говоря за от 300 лева нагоре/. Става въпрос за подобен модел:
Продукти - Пране и сушене - Перални машини - WAQ28410
Не си заслужава защото праховете вече перат при ниска температура.Двата входа имат смисъл при индустриални машини с голямо натоварване.