Резултати от 1 до 10 от общо 10

Марка "АМICA"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Мнения
    12
    #1

    Марка "АМICA"

    Здравейте! Предстои ми закупуване на фурна и плот за вграждане и съм се спрял на марката АMICA-та се надявам някой ако може да ми даде някаква информация за тая марка ,къде се произвежда и какво е качеството на произведеното.Предварително благодаря.

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #2

    Re:Марка "АМICA"

    Марката е полска, там си се произвежда и все си мисля ,че е доста по добре от Беко и другите тем подобни турски боклуци.За цената си мисля ,че е добър вариант.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Мнения
    3,750
    #3

    Re:Марка "АМICA"

    Аз имам техен аспиратор, добре е направен, детайлите са барнати, добре работи вече трета година и за цената си е отличен избор.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    72
    #4

    Re:Марка "АМICA"

    Ето и изказване на един колега от един авто форум "...полски по произход- бившия завод ''PREDOM'' , след това ''POLAR'' - сега преоборудван напълно и произвеждащ дори ''PHILIPS'' за Източна Европа." . Лично аз не познавам хора, ползващи тази марка, но не съм прочел и нищо лошо или някакви оплаквания по форумите за нея. Въпрос на бюджет и личностно предпочитание към марка.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    457
    #5

    Re:Марка "АМICA"

    Амиииии аз имам вградени фурна и плот на "АМICA"! Вече 4 г. работят безотказно и безпроблемно.Нямал съм проблеми досега нито с плота, нито фурната. Аз те съветвам да си вземеш уреди, които са клас "ААА"!!! Това е първото, което трябва да гледаш! Купих ги навремето от магазин "Зора" в Пловдив!

  7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Мнения
    12
    #6

    Re:Марка "АМICA"

    ами за фурните виждам че пише какъв клас са но за плотовете никъде не пише класът им........и какъв е тоая клас ААА аз поне не съм срещал такъв или трябва по-вечко да поровя....

  8.  
     
  9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #7

    Re:Марка "АМICA"

    Това с класовете е маркетингов трик
    Реално цената която ще платиш за по висок клас уред е доста по висока от консумацията която ще ти изгори уред по нисък клас за дълъг период от години.Кои не вярва да смята има и гугъл да порови.Като е клас ААА да не би да не харчи ток.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Мнения
    14
    #8

    Re:Марка "АМICA"

    имам съдомиялна амика.клас ааа много съм доволен като цена качество просто е супер

  11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    11
    #9

    Re:Марка "АМICA"

    Като всеки един производител и Амика имат нискобюджетни уреди предлагани на нашия пазар под различни търговски марки . Само да не стане като Полар дето изчезна като производител и ако се търси части за тях е безнадежно . От опит . Нямам инфо кой ги сервизира Амика гаранционно .

  12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #10

    Re:Марка "АМICA"

    Абе стига сте се връзвали на енергийните класове. Те са най-вече от значение при хладилната техника и при електрическите крушки. При един плот за граждане няма значение дали е калас B, А, АА, ААА. Икономии се постигат само ако със смяна на техноилогията. Примерно от крушка със жичка да си премине към енергоспестяваща крушка или от керамичен котлон с нагревател към индукционен. Да не говорим, че масово има фурни с двоен вентилиран капак клас А, а на една фурна икономията идва от добрата изолация. Поради тази причина си купих фурна с троен невентилиран джам. Иначе се вод клас Б щото охлаждащия вентилатор е по-мощен. Брат ми също е с фурно с троен невентилиран джам, но клас А и хлаждащия вентилатор е по-слаб и горната част на фурнарта се загрява повече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Продавам кабел HDMI-HDMI 10 метра марка "HAMA"
    От SuN_CiTy във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 06-11-10, 10:45
  4. "Американски" климатик марка Inventor
    От rozeto във форум Други марки климатици
    Отговори: 1
    Последно: 12-05-08, 20:19
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе