Re:Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
Немога,брате,три гърла храня (без моето) с две ръце.Приготвих 350 (тъщата си взеха"настолна"за толкова) за малка,ама видях,че вътре освен за вибратор и дамски душ,място за друго нема,та сложих още 50так,но нищо няма за 400 лв и изкарах ония 50 левченча,дето са скътани м/у личната карта и книжката,та натаманих 450 лева.Ако обадиш нещо за толкова :Drinks:.Иначе не ми дреме дали трака и колко хаби-работа да върши и то повечко годинки,че в последно време,кат' вземем нещо,се женим за него.
Вземи си тогава, миялка втора-ръка. Но нека поне да е нещо свестно. Свирни на ЛС, и ще ти дам контакти, на вносител на такава техника.
Прав е приятелю Касапа. За тия пари, по-добре Германка втора ръка отколкото чисто нов китаец. Даже ми се струва ,че може и да икономисаш мъжките пари. :Drinks:
Аз за тези пари си взех Индезит от Метро. Бяха намалени. Употребяваната миялна може и по-малко от мидеата да работи. Въпрос на късмет е.
Аз пак за тези пари взех Беко от по тесните май 45 см бяха.Работи 5 години без никакви проблеми.
Цитат:
Първоначално публикувано от johny01
...Приготвих 350 ...
Взимай Bosch за 300лв. втора употреба, с гаранция и ще се родиш. Забрави за тези евтини нови боклуци по магазините, дето ще ти скъсат нервите само и дано не се налага да разчиташ на гаранцията...
Здравейте! Мисля да си купувам съдомиялна машина,до сега съм нямал. Спрях се на марката Electrolux. Конкретно този модел: http://www.technomarket.bg/products/...olux-esf-63020 . Ако някой има такава или подобен модел моля да сподели своите впечатления и ако имате по-добри преложения за марка,модел и т.н. Бюджетът ми е 600 лв. :) :) :)
Цитат:
Първоначално публикувано от dani_k
Аз пак за тези пари взех Беко от по тесните май 45 см бяха.Работи 5 години без никакви проблеми.
И Касапа спомена за Беко,ква е твоята,че ако е за 600 лв...
Писах , че е за тези пари - около 430 в промоция .Иначе модела е DFS 1500 ако ги има още в веригата.
Да има го още,даже е на същата цена.Загледах освен Мидеа WQP8-9241 (8 комплекта) за 409лв от Зора със 7% остъпка и Беко DSFN 1530 (12 комплекта) за 469 лв от Технополис.Имам още време за размисъл,но ще е една от тия двете.
Джони, няма какво да се чудиш - Мидеята си не става... Питай чичо :Google: колко чисто-нови мидеи се продават по обявите.
Е ще троша касичката на големия син за още 19 лв :)) и ще взема Беко-то.Благодарско за съветите (българинът пита,за да има кого да обвинява/псува/ после :-memnon)!
Момчета взех Беко 1530 за 12 комплекта(459 от Технополис).Ако има някой такава да сподели,аз ще го направя след като и оправя водите.
Здравейте, оглеждам се и аз за съдомиялна машина. За съжаление съм силно притиснат от мястото и се налага да е от настолните.
Разгледах какво се предлага на нашия пазар, не са много предложенията на фона на на другите съдомиялни.
Midea WQP6-3201 - прочетох достатъчно за марката
CANDY CDCF 6 - изглежда прилично, отвътре е метална, има всички модни екстри, за съжаление италианска.
ELECTROLUX ESF 2430 W - тази беше моя фаворит, просто има всичко, което е нужно, това което ме разочарова е, че вътрешността и е пластмасова. Някак си не ми се струва удачно, дали няма да събира миризми тази пластмаса?
ELECTROLUX ESF 2450 - по-скъпото братче на предната, единствения плюс, е че има дисплей. Пак е пласмасова има го и аналогичния модел на АЕГ.
BOSCH SKS50E12EU - добре направена машина, но иначе дръвце. Аналогията с голфа е пълна, брата немец решил, че от отложен старт няма нужда, в кошницата липсва поставка за чаши със столчета...
Та помагайте, ако се сещате за други варианти. Изискванията са да се събира във 60 см височина, да има отложен старт.
Боша е много добра машина. Модела се произвежда от дълги години, без почти никакви промени в дизайна и конструкцията. Липсата на отложен старт се преодолява с един програматор за 5лв. Кандито също е хубавко, но бих предпочел Бошко.
di-sign,не се връзвай на малка-няма място вътре,да не говорим,че голямата я ползваш и като плот(сложих си микровълновата отгоре).За тия пари има: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario= сестра ми взе такава,но още не са я вързали,а на мен ми дойде скъпичка.
А първите ми впечатления от Беко 1530 са-не е "тракалясник",мие перфектно и запечени тави,НО кошниците и пластмасовите части(перки,кутията за препарат,кошница за лъжици) останаха мокри,с капчици-това ми направи лошо впечатление(уж клас А на сушене).