Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
Наща е без WiFi, но отзивите, които съм чел за тези с WiFi са само положителни. Именно заради допълнителните програми, които иначе няма как да бъдат добавени. Не че не можем да живеем и без тях. По принцип мнението ми е, че файда от WiFi има само при климатиците и бойлерите. WiFi на хладилника никога не сме включвали, а на сушилнята само го пробвахме първите няколко пъти, след като я взехме и до там.
И за бойлерите не бих казал, че има смисъл. Освен ако не управлява прекъсвач 220V.
Ами удобно е до толкова че конфигурираш настройките на съдомиялната по - бързо - твърдост на водата, сила на звука, любима програма - като цяло тези настройки могат да се настроят и през машината но е по бавно. Иначе и аз съм на същото мнение че едва ли ще го използвам Wi-Fi и като цяло приложението занапред. Но просто дойде като бонус.
Иначе ако някой си представя че е безшумна ми не е - шума е съизмерим с този на Беко. Единствено доста по шумна е на изплакване когато е на интензивен цикъл.
Отностно избора на съдомиялна :
Моделите на AEG вече са от части с тъч бутони което за мен е минус. Та ако някой си търси съдомиялна до 1000 лева остана още една в склада на Зора Пловдив - нова запечатана - неудобството е че трябва да я вземете от място - в магазина нямат изложена и дирекно се плаща и изписва след което се взема от склада. Има още една мострена бройка на 900 лева в София в магазин expo2000- bosch - но там ми отказаха транспорт със куриер понеже не е налична оригиналната опаковка и се предлага само за София с доставка от самата фирма.