Резултати от 1 до 9 от общо 9

Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    251
    #1

    Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Ще правя кухня и ми предстои едновременно купуване на аспиратор, фурна, миялна, и котлони. И трябва да си призная, че се чувствам напълно безпомощен когато отворя някой сайт за техника и видя някакво огромно разнообразие от продукти и цени, а аз нямам абсолютно никакви познания нито да разпозная кое е качествено, нито да разпозная коя функция е полезна и коя не...

    Фирмата, която ще прави кухнята работи с лексгруп(Eurolux марката) и казват, че ако си избера уредите от тях първо, че монтажа става безплатен, второ, че при закупени 3 уреда гаранцията става 5 години. Добра оферта сама по себе си. Само дето не зная доколко си струват тези Eurolux уреди. Другото, което не ми харесва е, че имат една камара продукти, а няма къде да отида да ги видя на живо (от Бургас съм) :/

    Та, може ли малко да поговорим за тях? Струват ли си, или да се огледам за нещо промоционално по големите Техномаркет/полис? Защото, като гледам, Eurolux няма да са кой знае колко по-евтини от другите масови уреди Еlektrolux, Gorenje, AEG, Bosch и т.н.


  2.  
     
  3. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    547
    #2

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Също като теб купувах "цяла кухня" наведнъж и в Техномаркет дадоха отстъпка 20% за пет уреда за вграждане..ТОгава обаче май имаше такава някаква "промоция"(чистене на стока).Иначе мивката си взех от тия 'убавци,които си посочил,ходил съм им в магазина(в СФ съм)."Шията" тогава беше с мене и разглеждаше фурни,мурни,котлони.Като цяло ми се стори че стоките им са леко надценени...малко като в картинна галерия се чувствах.За качеството не мога да кажа нищо.

    Лирично отклонение...
    ...не виждам как могат да ме накарат да пазарувам от тях,при положение,че нямат стока в магазина,която да видя,при положение,че има магазини с по 1 декар печки и хладилници.

  4. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007
    Мнения
    939
    #3

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Четейки насам-натам... май не са много читави. Съветът ми е да се насочиш към нещо друго, според бюджета естествено. Такава техника не се избира всеки ден и си струва да отделиш няколко дни за да избереш уреди. Във форума има множество теми за всякаква техника. И аз до преди 2 години си нямах никаква представа от бяла техника, но тук открих много полезна информация.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    1,384
    #4

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    На Faber и Nardi са добри,ама скъпи-за патрони.Загледай AEG.А вграждането е елементарно,ако не си хептен схванат в ръцете.

  6. Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    Варна
    Мнения
    164
    #5

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Ползвам три уреда от марката с 5 годишната гаранция вече 5 месец, фурна http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=70&pid=900 котлони http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=12&c=26&pid=890 аспиратор http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=493 взехги ги само заради 5 годишната им гаранция. до сега съм помогнал в купуването на 5 комплекта уреди за кухни на роднини , вземал съм 3 аег фурни 2 електролукс .Котлони електролукс с 4 зони, предимно заради сносната цена .И аспиратор фагор http://www.intermarket.bg/index.php?item=1146&group=1 този модел.За сега проблеми никакви нямам с уредите и аз доста се чудих но имат 5 годишна гаранция .фурната е италианска, котлоните турски .За аспиратора немога да се сетя какво пишеше на кашона .Един приятел в мебелната си фирма предимно такива монтирва на клиентите си ,и аз доста се чудих защото все предимно от аег(електролукс и зануси) групата, уреди избирах .Пак казвам доста се чудих, единия плюс е 5 години гаранция за сега съм доволен .

  7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Мнения
    21
    #6

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Имам три електроуреда от посочената марка - аспиратор, фурна и стъклокерамичен плот. За да им важи 5 годишната гаранция поне на мен ми искаха да ги свърже оторизиран техник( това за фурната). Имаше проблем със стъклокерамичния плот( пистовия кабел, който свързва котлоните и модула за сензорно управление не контактуваше добре) та се налага два пъти да идват да го гледат. Показваш гаранцията, записват си номера на уреда и готово. На фурната и изгоря лампата за осветление преди половин година и беше голям зор докато я сменя. Предпазното тяло се беше запекло здраво и бая напъване беше докато успея да го развия. Плюс за фурната, ако може да се брой е, че я получих заедно с самопочистващи панели. С аспиратора проблеми съм нямал. Та това болежките при мен за малко повече от 2 години експлоатация. Доволен съм от избора си.

  8.  
     
  9. Novice
    Тук е от
    Feb 2012
    Мнения
    6
    #7

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    И аз се възползвах миналата година от една добра промоция към новата кухня и взех съдомиялна машина, аспиратор, фурна и стъклокерамичен газов плот с 5 год. гаранция. Ако се случи нещо идва на място оторизирания сервизен техник и оправя, но за близо година всичко си работи при постоянна експлоатация и няма признаци нещо да не е наред. Единствено при пускането на котлона дюзите трябваше да се регулират ръчно за да запали. Доволен съм много! Препоръчал съм ги и на приятели и познати и те са доволни засега от избора! Колко уреда от веригите започващи с "Техно" и тем подобни имат такава гаранция?!

  10. Novice
    Тук е от
    Jul 2012
    Мнения
    4
    #8

    Re:Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Имаме няколко плота и аспиратора в едно общежитие техни, които се ползват от всякакви батлани. Единия плот се счупи - дойдоха и го оправиха, не ни взеха пари, а беше влязло изкипяло мляко под него и то на няколко пъти. Фирмата е сериозна и държат на реномето си. Колкото до уредите - марката Eurolux е просто тяхна запазена марка. Има най-различни уреди под тази марка - и евтин и среден и по-висок клас, но доколкото знам основно са на разни италиански производители, но вероятно имат и китайски. Ама все пак, 5-те години гаранция са си 5 години. Плюс е, че като отношение към клиента аз лично поне съм с отлични впечатления. Понеже съм бил в централния офис (в Ботевград) съм впечатлен и от организацията и обстановката - все едно не си в България. Но ако има сервизни техници, които все пак са им гледали нещата отвътре, не е лошо да споделят впечатления

  11. cec
    cec е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    49
    #9

    Отговор: Що за уреди предлага LeksGroup? (търговската марка Eurolux)

    Купихме си уреди eurolux (плот, фурна, миялна, аспиратор и композитна мивка). За сега съм много доволен. Никой на нашия пазар не дава 5г. гаранция. Купихме уредите през фирмата, която ни прави кухнята и тя ни даде 5% от тяхната отстъпка. Фурната и миялната мисля, че са италиански. Котлоните се правят в Турция, обаче плотът е немски. Аспираторите са Faber, едни от най-добрите, нищо че на тях пише eurolux. Препоръчвам.
    Този пост е редактиран от cec; 09-04-16 в 13:44.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 5
    Последно: 14-03-12, 22:23
  2. Отговори: 10
    Последно: 17-08-11, 12:16
  3. Марката Eurolux
    От pgg във форум Друга битова техника
    Отговори: 4
    Последно: 12-04-10, 12:18
  4. Предлага се туба
    От diablo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 05-05-04, 11:55
  5. ! ! ! Предлага се работа ! ! !
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-03, 20:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе