Ще правя кухня и ми предстои едновременно купуване на аспиратор, фурна, миялна, и котлони. И трябва да си призная, че се чувствам напълно безпомощен когато отворя някой сайт за техника и видя някакво огромно разнообразие от продукти и цени, а аз нямам абсолютно никакви познания нито да разпозная кое е качествено, нито да разпозная коя функция е полезна и коя не...
Фирмата, която ще прави кухнята работи с лексгруп(Eurolux марката) и казват, че ако си избера уредите от тях първо, че монтажа става безплатен, второ, че при закупени 3 уреда гаранцията става 5 години. Добра оферта сама по себе си. Само дето не зная доколко си струват тези Eurolux уреди. Другото, което не ми харесва е, че имат една камара продукти, а няма къде да отида да ги видя на живо (от Бургас съм) :/
Та, може ли малко да поговорим за тях? Струват ли си, или да се огледам за нещо промоционално по големите Техномаркет/полис? Защото, като гледам, Eurolux няма да са кой знае колко по-евтини от другите масови уреди Еlektrolux, Gorenje, AEG, Bosch и т.н.