Резултати от 1 до 11 от общо 11

Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Mar 2010
    Мнения
    4
    #1

    Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Здравейте! Предстои ни правене на кухня и опряхме до избор на уреди за вграждане - фурна, котлони, аспиратор, микровълнова. Коя марка уреди препоръчвате или от коя марка да се бяга далеч. В магазина за кухнята ни препоръчаха Еurolux, но май чувам лоши неща за нея.

  2.  
     
  3. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007
    Мнения
    939
    #2

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Да чукна на дърво, засега сме много доволни от уредите на Bosch. На Eurolux не бих се доверил.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011
    Мнения
    74
    #3

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    У нас сме с фурна и котлони Gorenje, аспиратор Electrolux и миялна Eurolux. След няколко месеца ползване мога да кажа, че се усеща от кое сме спестили. Миялната някак лъха на китайско, докато от другите уреди нямам такова усещане. Това, разбира се, не е показател за здравина и надеждност, но ако имам парите, бих отбягвал марката при обзавеждане на друга кухня.

  5. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Мнения
    872
    #4

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Въпроса си е сериозен,наскоро и аз питах нещо подобно,исках мнение за ФРАНКЕ.....Оказа се,че не получих нито един отговор.....Грешка,един писа нещо...в стихотворна форма/?!/...в смисъл,че не е чувал за марката!...Пък май е хладл. техник,като му проследих постовете!...Както и да е!..Та за марките.Не бих си купил ЕУРОЛУКС,от всякъде-измислена марка,правена за вносителите!Зависи от средствата,бих заложил на БОШ или СИМЕНС!Представителството им е в София,"ЕКСПО2000"Задай тези параметри и Чичко Гугъл ще ти разясни нещата нататък.Можеш да помислиш и за Франке,доброто при тях е,че имат и отлични мивки и смесители!Естествено,говоря за неща от най високия клас!Не споменавам само Миле,ама който купува тяхна техника,надали ще иска съвети от интернет!А ако парите са по-малко,грабвай се,отивай в тено магазините и вземай нещо на АЕГ-ЕЛЕКТРОЛУКС!И ГОРЕНЕ са добри,ама са малко скъпички,а и нещо бая проблеми имат със сервиза,така чета тук!А сервизирането ,мисля ,е много важен момент...то ние се повреждаме,камо ли някакви си джунджурии!...Успех в избора!...

  6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Мнения
    16
    #5

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Аз, преди 2 години си взех следните уреди за вграждане и съм много доволен(т.е. жената ).Хладилник Електролукс, фурна и стъклокерамичен плот с четири нагревателни зони-АЕГ-Електролукс, аспиратор Тека и съдомиялна Амика за 9 комплекта.Бях приятно изненадан от Амика-та, тъй като две години всяка вечер се пуска да мие и засега нямаме никакви забележки, а е икономична откъм вода и измива много добре.Може би точно затова се подлъгах и зимата взех за майка ми фурна и плот за вграждане, също на Амика и ....голяма грешка!!! Нямат нищо общо с АЕГ-Електролукс-а, вентилатора на фурната е много шумен, плота също има някакви недоразумения, като например като се включи, отива на 9 и после трябва да го намаляваш, има едно кръгче със стрелка което трябва да натискаш, докато отидеш на котлона който искаш да работи....хладилник за вграждане взехме на Беко, просто нямаше друг в този ценови диапазон, той пък излезе доста читав, колкото и да не ми се иска да го призная, защото по принцип избягвам всичко което се прави в южната ни съседка!А що се отнася до аспиратор, мисля, че Тека е доста добро решение, а и не са скъпи.

  7. Novice
    Тук е от
    Mar 2010
    Мнения
    4
    #6

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Благодаря на всички за мненията. Засега си харесахме фурна на АЕГ и то, произведена в Германия, нали иначе ги правеха другаде. Освен това има гаранция 55 месеца. Чудим се и за Горение. Бош също имат фурни на прилични цени, но пък микровълновите им са адски скъпи.

  8.  
     
  9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #7

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Цитат Първоначално публикувано от Alex06
    А що се отнася до аспиратор, мисля, че Тека е доста добро решение, а и не са скъпи.
    В раздела за аспиратори има поне 3-ма, които са много недоволни от тази марка.

    Аз пък в кухнята ми нямам уред от една и съща марка, всички са различни - хладилник Ariston, пералня Whirpool, готварска печка Amica, микровълнова LG, аспиратор Crown, кафе-автомат Delongi и диспенсър за вода Elite (подарък), само съдомиялна липсва. Досега съм/сме доволни от всичките, някои се ползват от 7г. и нямат грешка.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2011
    Мнения
    84
    #8

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Аз бих си взел Фагор. Доста качствени стоки и най-ниския клас фурни предлага много добро охлаждане което прави така , че шкафа издържа повече , добри функций , хубав дизайн , голяма гаранция , надежден сервиз , гарантиран произход. За плотовете : малко по-висока цена на по-разчупените модели , но пък пак мнопго качествени. Аспираторите имат много хубава смукателна и добър дизайн. И най-важното много са тихи. Не като Тека които бръмчат като самолет.

    Според мен марката е много добра и сравнително достъпна. Ако сте от София ето Ви сайт където са посочени моделите и къде имат магазини www.fagor.bg

    Гарантирам за тези уреди , защото вече имам над 7 години тяхна техника ( пералня , аспиратор , готв. печка която не ползвам много , защото имам фурна вкъщи ) .. Така казано съм обзаведен с тях.

    Дано съм бил полезен !

  11. Novice
    Тук е от
    Feb 2011
    Мнения
    2
    #9

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    моите - фурна и вградени котлони ги ползвам вече не 7 , а 14г. и не са мръднали, но бяха от първото вносно оборудване което се внасяше тогава в България, а сега кой ще гарантира за качеството на тези същите уреди като се знае, че много от тях се произвеждат по фериботите из Китайско море ,а аспиратора ми е български доверих им се и не сгреших, имат три год. гаранция пък дори и да стане нещо няма да чакам с месеци да решат в хипермаркета да ми обърнат внимание или да ми казват, че тези вече не се внасят у нас и така моя е ГЕРИ, ако искате проучете ги ,предлагат си уредите в 15 различни цвята

  12. Novice
    Тук е от
    Apr 2010
    Мнения
    4
    #10

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Вкъщи всичко без пералнята е Eurolux. Ползвамe нещата вече 2 години и да чукна на дърво – нямаме никакви оплаквания. Под всичко имам предвид аспиратор (http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=729), фурна (http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=66&pid=770), плот (http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=12&c=26&pid=841), мивка (http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=505) и смесител (http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=23&pid=1050). Всичко, без плота е с произход Италия... Вярно, Италия не е Германия (то всъщност у нас вече има ли нещо наистина немско???), но ние държахме на дизайна (цялата кухня е в бяло и сребристо), а поне според мен италианците са номер 1 по отношение на визията... А, що се отнася до аспиратора, у дома сме категорични, че друго освен Faber или Eurolux няма да вземем. Просто не си обяснявам защо някои други фирми пишат по 3 различни капацитета за 1 модел само и само да объркват хората?! Та от мен, имате положителен глас за марката.
    P.S. Само да вмъкна, че пералнята ми е Ariston и също се справя добре, като изключим, че никак не е „Super Silent”...

  13. Novice
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3
    #11

    Re:Коя марка уреди за вграждане препоръчвате/не препоръчвате?

    Незнам защо някой хора имат такова негативно отношение към Eurolux. Повече от половина неща в къщи са Eurolux и до сега не сме имали съществени проблеми при ползването им.

  14.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Препоръчвате ли Led LG 42LV579S
    От extext във форум LG телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 13-12-11, 21:32
  2. Кой от двата телевизора ми препоръчвате?
    От berbatov_86 във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 13-08-11, 01:09
  3. Кой от двата телевизора ми препоръчвате?
    От sahata във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 15-05-11, 16:43
  4. Уреди за вграждане? Дайте съвет
    От diakata във форум Бяла техника
    Отговори: 17
    Последно: 18-02-10, 16:11
  5. Каква ОС за този комп. препоръчвате Windous XP или Vista
    От lubitel-art във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 04-03-09, 22:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе