Комбиниран уред/пералня + сушилня/ FAQ -обсъждане, препоръки
Въпрос относно пералня със сушилня ARISTON ARMXXL 105 - интересувам се относно смяната на оборотите т.е. когато не е натиснато копчето е 1000 оборота, когато е натиснато и свети индикатора това означава ли, че вече са 500 оборота. Но пък в упътването пише за някои програми 800 оборота и не мога да се ориентирам с тези обороти. Благодаря ви за отговора предварително.
Re:пералня със сушилня ARISTON ARMXXL 105
Когато не е натиснат бутона (не свети) оборотите са посочените в инструкцията за съответната програма (1000 или 800), а когато е натиснат винаги са 500.
Тази функция е невалидна с програми 9, С, 11,12 и 13, т.е с тези програми оборотите са винаги максималните 800 или 1000.
Комбиниран уред-пералня + сушилня-обсъждане,препоръки
За всички проблеми,свързани с експлоатацията на тези уреди.
комбинирана пералня с сушилня
Здравейте! Какво ще ми кажете за комбинирана пералня с сушилня Миеле съм решил да взимам?
Отговор: комбинирана пералня с сушилня
И аз съм решил същото, но никой нищо не казва. Ако зачакаш до Коледа, дотогава ще съм я взел, тествал и ще имам впечатления. Голямата съпротива е от страна на жената, казали и, че се събират много дрехите и затова все още не сме купили и се колебаеме.
ELECTROLUX EWW-167580 W
Това ползваам от година и малко и до момента съм много доволен .
Цитат:
Първоначално публикувано от
tih_nik
Здравейте! Какво ще ми кажете за комбинирана пералня с сушилня Миеле съм решил да взимам?
Отличен избор
Отговор: Комбиниран уред/пералня + сушилня/ FAQ -обсъждане, препоръки
Близо една година имаме комбинирана пералня / сушилня МИЕЛЕ. Пуснахме няколко сушилни - като качество на сушене - отлично, жената обаче се вдигна на бунт, че някъкви дрехи се събрали и оттогава караме пак с просторите. Преди 2 месеца купихме чаршафи от ИКЕА с ластици и тъй като леглото е 190, а те са 200 см, жената реши да ги пусне на пране и сушене в пералнята. Ах каква изненада! Не се бяха събрали изобщо. От тогава всяка седмица пране / сушене - същата работа.
Та според мен когато имаш качествени дрехи за сушене - сушилнята е незаменима, когато купуваш дрехи от базара - на просторите. Аз моите ризи от Марлборо, Колумбия и Камел си ги суша в сушилнята и няма проблеми ;).
Отговор: Комбиниран уред/пералня + сушилня/ FAQ -обсъждане, препоръки
tакво ще кажете за комбинираните пералня+сушилня на Електролукс, Хотспот-Аристон и AEG. Сега Аристона е много намален и с 5 години гаранция - Става ли тази марка?
Сравнение на пералня+сушилня - Electrolux vs. Gorenje
Здравейте, предстои ми покупка на комбиниран уред (съветите за два отделни уреда не са уместни, нямам място за тях). Дилемата е между Gorenje WD 95140 GORENJE WD 95140 и ELECTROLUX EWW 1697 MDW http://www.technopolis.bg/b2c/detail...--EWW-1697-MDW . Коя от двете бихте избрали и защо?
Отговор: Сравнение на пералня+сушилня - Electrolux vs. Gorenje
Никой не отговаря на така поставения въпрос, за това ще го променя малко:
Каква марка комбиниран уред бихте си взели: Electrolux , Gorenje , Ariston ?
Разликите в цената между първите две и третата не са за пренебрегване, за това имам известни съмнения към качеството. Но пък не се знае дали по-високата цена не е само заради марката.
Никой не смее да ти предложи марките които си предложил защото комбинираните уреди не вършат като хората нито едното от двете за което са предназначени.Освен това страдат от електрически проблеми заради високата степен на конденз в тялото на уреда.Бих отхвърлил Аристон.
Вземи си една пералня на 1600 оборота и не се занимавай с глупости и сушилни. Само проблеми и сметки за ток ще натрупаш.
Колегите добре са ти отговорили,послушай ги!.....Тази комбинация е за привличане на клиенти,търговски трик....А от Аристон,дори и само пералня...бягай на далече!
Онзи ден бях в Берлин,но не видях да продават марката Electrolux при пералните. Явно са големи боклуци и не ги предлагат.:BigGrin