Здравейте.
Двоумя се около две фурни за вграждане на Whirlpool с пиролиза.
Едната е:
Whirlpool - Готварски фурни - FUSION LINE - AKZM 657/IX
другата е:
Whirlpool - Готварски фурни - GENESIS LINE - AKZ 562 IX
Първата е може би малко по-красива, 4 стъкла на вратата (сруще 3 на втората), може би пантите са по-добри, има готови рецепти и въртящ се грил (неща, които не вярвам да ползвам), и е по-скъпа със 150 лв. - не са ми проблем - и веднага бих я взел, ако не ме притесняваше това, че при нея максималната мощност е 2,7 kW, докато втората и по-евтина е 3,65kW. Първата я дават 13A ток, а втората и по-мощната - 16A.
Явно е, че по-евтината е по-мощна и това много ме озадачава и обърква. Прегледах множество модели на Bosch/Siemens, AEG/Electrolux и други фирми и фурните за вграждане са масово около 3,5kW. Топ моделите на Whirlpool, дето са даже и с тъч-скрин дисплеи за избор на програма, също са 3,65kW. А тази, AKZM 657, хем е висок клас със всякакви екстри, готови програми, пиролиза, че даже копчетата й са алуминиеви за разлика от пластмасовите на 90% от моделите, и са я направили по-слаба. И не е грешка в каталозите, защото ходих и ги видях на място.
И тук много се чудя какво значение има тази максимална мощност, ще се прецакам ли ако взема по-скъпата и уж по-хубава, пък да се окаже недостатъчно мощна...
- - - - - - - - - -
лелеее, това да няма никакво включване толкова време... - този форум е направо загинал!