Кой ще каже нещо за тази марка![]()
![]()
![]()
Този пост е редактиран от avenger; 30-01-14 в 20:28.
Добра е. Цялата ми кухня е обзаведена с техни уреди и нямам проблеми вече 4 години.Първоначално публикувано от brumba
А аз - вече 6 години. Само едната индикацаия за топла плоча на керамиката я няма!![]()
Туй да и е кусура! Пробваш с ръка - ако не залепне, значи е изстинала.Първоначално публикувано от emos
![]()
Фурна за вграждане,закупена от електрон.бг ,3-а година работи добре.
Аз също съм фен на тази марка имам следните наблюдения над нея:
- Хладилник на 19 години, работи си идеално само му е пожълтяла пластмасата с надписа GORENJE ***
- Пералня на 5 години, перфектна
- фурна и плот на година, никакви проблеми.
Допълнително искам да кажа от сервиза ми направиха добро впечатление, когато монтирах котлоните и фурната. Исках малко да се консултирам дали всичко е наред и човека ми обясни много добре за всичко, включително и малко подробности.
Хладилник с фризер с два компресора, уплътненията на две малки места не уплътняват добре и малко скърца хладилника при работа. Оценка 5 от възможни 6.
Обаче новите серии на пералните горение не ги бива много, сега за тези от 1500 лв. не знам може да са добри,но аз имах wa 62081 и не бях доволен тресеше се като луда при перфектна нивилация !
Хехехе, като чуя някой да ми говори, че една пералня била лоща защото много подскачала ми става смешно. Аз мога да ти накарам и най-скъпото миеле да подскача като за световно.
при какви обороти? Понеже моята на 600 не мърда, а на 1100 започва да се тресе по осезаемо, но съм си правил тест с чаша вода пълна на 80% и не падна и капка от нея, само се въртеше при не много добра нивелация.Първоначално публикувано от sunshine0
Моята беше 800 оборота с перфектна нивилация обикаляше в килера и разбиваше всичко,при положение,че не съм я пускал с по 1 дреха а заредена с поне 3,5 кг и течеше вода от чекмеджето за праха,когато започва цикълът на центрофуга тя се опитва 3 пъти да разпредели прането правилно и на третия път без значение дали прането се е разпределило тя се усилва на максимални обороти и започва да се разбива.![]()
А новият ми Samsung е 1400 оборота и докато не разпредели правилно прането не започва да усилва оборотите,дори това да му отнеме половин час !
На старите перални горение евала ,ама тия новите хич не ми харесват.
Не че нещо подкрепям марката, но според мен си имал проблем, с тази пералня и е било нужно да се обадиш на сервиза или да провериш от къде е бил този проблем. Тези симптоми не са нормални за нито една пералня. Може да кажеш още малко информация, за да знаем тук и не само тук де какво е породило този дефект особено теча на вода. На село майка ми използва кьортинг от същата серия и е супер доволна при това е 1000 оборотна, даже и аз и се радвам много като съм там. Според мен е безшумна и на леко кривият под там и недостатъчната нивелация се държи добре, не мърда и е сравнително тиха като за пералня.Първоначално публикувано от sunshine0
Имам двама познати и двамата имат същия проблем с перални горение като мен само че без теча на вода ??![]()