Някой има ли наблюдения върху пералните с марка Crown? Знам, че са турско-китайски фойерверк от части, ясно, че за тези пари толкова дават, но не ми се плаща за по-скъпо понеже всичко вече е с инвертор, а аз доверие на тях нямам, при това качество на "услугата" на ЧЕЗ...
В Crown-а ме блазни 3 год гаранция и евтините части (програматор в рамките на няма и 100 лв, нищо пари на фона на "марковите"). Но пък ако "качеството" им е толкова посредствено, че си изкарват гаранцията по сервизи, няма да е оферта. Гледам, че препоръчвате БЕКО, но аз мразя турците и пари за техни марки не давам, предпочитам да платя за Кроун/НЕО и т.н. от колкото да платя директно за "рязана" марка.
Гледам, че сега има "примоция" с 5 г. гаранция на АЕГ, Сименс и изчадията на Мерлони-Уърпул. Последните отпадат веднага, АЕГ и Сименс са 99% с инвертори, а както казах мен ме е страх от тях, но пък дават 5 г пълна гаранция. Определящо за мен е да бачка без драми по време на гаранцията, след това скапе ли се - нова.
Ако днес не успея да спася за пореден път Тамата, до края на седмицата ще трябва да купя някакъв боклук. Та ако някой има преки наблюдения за измислиците на Зора и подобни, ще се радвам да пише.

...
) и редовно някой чорап остава в маншона уж изпран
Мамка му, това ината и мързела ми граници не знаят. Тъй като не ми се разправяше в тая жега да се боря с нова пералня, поправих старата, но вече наистина за последно. Хора, тези уреди някога са правени да работят години, но и тогава струваха бая пари. Като се замисля, какво искаме сега, перални за по половин заплата да работят както някогашните перални струващи няколко заплати. Няма как, колко платиш толкова ще работи. Както казва Викинга и сега има хубави, но цената им обаче е за баровци. Та така, кроуна хваща пътя, защото бай Светльо си оправи Тамата, за пореден път!!!
Закривай темата!
Та така, ей на пак си имам пералня, но след тази модификация, вече нямам какво друго да направя. Ако пак откаже ще се пазарува нова.