Някой има ли наблюдения върху пералните с марка Crown? Знам, че са турско-китайски фойерверк от части, ясно, че за тези пари толкова дават, но не ми се плаща за по-скъпо понеже всичко вече е с инвертор, а аз доверие на тях нямам, при това качество на "услугата" на ЧЕЗ...
В Crown-а ме блазни 3 год гаранция и евтините части (програматор в рамките на няма и 100 лв, нищо пари на фона на "марковите"). Но пък ако "качеството" им е толкова посредствено, че си изкарват гаранцията по сервизи, няма да е оферта. Гледам, че препоръчвате БЕКО, но аз мразя турците и пари за техни марки не давам, предпочитам да платя за Кроун/НЕО и т.н. от колкото да платя директно за "рязана" марка.
Гледам, че сега има "примоция" с 5 г. гаранция на АЕГ, Сименс и изчадията на Мерлони-Уърпул. Последните отпадат веднага, АЕГ и Сименс са 99% с инвертори, а както казах мен ме е страх от тях, но пък дават 5 г пълна гаранция. Определящо за мен е да бачка без драми по време на гаранцията, след това скапе ли се - нова.
Ако днес не успея да спася за пореден път Тамата, до края на седмицата ще трябва да купя някакъв боклук. Та ако някой има преки наблюдения за измислиците на Зора и подобни, ще се радвам да пише.