Първоначално публикувано от
prismehulnik Да,правилно са ти казали за Беко,но има разлика от Бекото ,което се продава в Англия и Бекото за нашия пазар!Аз си мисля,че е най важно да фокусираш върху бюджета,едно е ако си приготвил 10 бона,съвсем друго ,ако смяташ да отделиш някаква малка сума и да чакаш чудеса!....Само се чудя за какво ти е тази съдомиялна, поне на първо време!?Нали на бебето няма да миете купичката в машина!?.......Най нужно според мене е пералня,хладилник и фурна с плот!Аз съм върл противник на втората употреба,но хора различни.....След генерален ремон в дома ми,наблъсках кухнята с Горение....Е,и на мен ми се искаше урудите да са Миле,ама ми е къс пишока за такова оборудване!
За 6500лв,дори и тостер и ел кана сложих.От всички уреди съм много доволен,с изключение на пералнята.Не ,не е дефектирала,ама софтуера и е адски тъп и изнервящ.Подлъгах се и взех 9кг-напълно не нужно.!И ако не я напълниш ,докато балансира,може да ти скъса нервите!......Та да обобщя-карай подред и...умната!Днес купи едно,утре...друго.....