Имам съдомиялна Нео от доста години.Просто копчето за стартиране се задейства много трудно.След многократни натискания.Ако някой знае някакъв лек за проблема,ще му бъда благодарен,ако сподели!?
Имам съдомиялна Нео от доста години.Просто копчето за стартиране се задейства много трудно.След многократни натискания.Ако някой знае някакъв лек за проблема,ще му бъда благодарен,ако сподели!?
Спирай от бушона или си вземи контакт с реле време,иначе я хвърли
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Как да я спре от бушона? Съмняваме да има отделен кръг за съдомиялната. Да не говорим, че трябва да я отвори и да изолира копчето, което пак си иска някакви познания, и то зависи и от съдомиялната. Въобще нямаше смисъл от мнението ти.
Що как,моята е на отделен бушон.Крана какво общо има с бутона....кой пост е неадекватен сега?
Що не си пиеш розовото,доктора ти е прав.А и изобщо неподготвен се изявявай само в памперса!
За автора-вади при включен бутон от контакта
Кой кран бе, пич? Май ти не си пиеш хапчетата. Твоята била на отделен кръг, ми хубаво. Моята не е. Май си нямаш никаква идея. Трупай мнения, напиши още 2-3 след моето, като отговор.
Бутон тип "пуканка" някой път правят проблеми - окислени или счупени пластинки...
Може да се пробва с друг бутон запоен на жички...да се знае дали е от бутона или е от друго.