Здравейте. Някой знае ли от къде мога да намеря такова реле или целия модул. От пералня Миле е, а го строших по невнимание
Здравейте. Някой знае ли от къде мога да намеря такова реле или целия модул. От пералня Миле е, а го строших по невнимание
Този пост е редактиран от Пенев; 03-12-23 в 11:07.
То го има и в Елимекс, защо да си го заръчва от ебай?
https://elimex.bg/product/63537-rele-pb134012
не съм 100% сигурен, дали трябва да е така както го оставих, но следвах принципа, че повечето неща си личат където са били. По оцветяване на металите и деформация. Общо взето, в повечето случаи са си оставили отпечатък. Впрочем при подвижния мотор на Миле се оказа, че дори при 2мм отпускане по шейната, разликата е голяма.
Та тъкмо ще я затварям и прас - строших релето, което впрочем беше с доста нагорели пъпки на пластините.
Този пост е редактиран от Пенев; 03-12-23 в 18:28.
Miele W1944, мисля, че е 2011та
- - - - - - - - - -
Да, благодаря ти.
Аз съм обсебен от тази пералня. От както я отворих за смяна на кръстачки и др. без да си слагам белязки, все нещо ми тропа, скърца, тресе и вие. Дрехите не излизат изцедени след центрофуга както преди. Някой знае ли, дали има нещо специално при монтажа на лагерното тяло към казана или тежестите отпред. Вложих доста и не ми се отказва от нея