Здравейте на всички, наскоро ми изпадна една пералня AEG LAVAMAT 75700 подарък, човека искаше да я хвърля а аз исках да я възродя. Когато я взех преди да почна ремонтите я пуснах да видя как се държи НАГРЯВАШЕ ВОДАТА!! След теста се оказа за ремонт: - смяна на клапана за водата, смяна на маншона за пълнене на казана с вода, смяна на два амортесьора и смяна два лагера на мотора и пералнята запя нова песен, мърка като коте, ОБАЧЕ! спря да грее. Вчера я пробвах на кви ли не програми и на 95 градуса и на 60 градуса и не ще и не ще, не изписва никва грешка, пълни си вода и веднага тръгва да върти да пере, на релето не идва "команда"-ток да включи нагревателя. Какво може да е станало и не би ли трябвало като съм задал програма с 60 градуса щом темп не ги достига пералнята да не тръгне и да изпише някъква грешка. Почистил съм и маркуча на нивомера, с уста го пробвах нивомера цъка, а пък и ако в него беше проблема не би ли трябвало да има проблем и с пълненето а тя си пълни вода и си работи но не нагрява, нагревателя е здрав, просто никои неще да го изкомандва да тръгне. След толкова труд по нея не ми се ще да се отказвам