Ти какво мислиш ча щереви вечно ще продават секън хен ли?
Ти какво мислиш ча щереви вечно ще продават секън хен ли?
Чудя се на целокупния БГ народ (без 10% може би), които карат автомобили втора/трета/четвърта употреба.
Ама така ще е. Ще продължим да джиткаме със стари коли, да ползваме използвани дрехи, климатици, перални, хладилници, телефони и т.н., докато заплатите не ни позволяват да имаме само нови.
Велев, сам го каза, докато има търсене ще има и предлагане, ще се вдигат и цените и т.н. Пазара и законите го позволяват. Никой търговец на втора употреба нищо не е откраднал и не е допрял пистолет на главата на клиента, за да му продаде продукта си.
Хайде със здраве и всеки да купува и ползва, това което иска...
Тъй де. Повечето българи купуват втора употреба, защото нямат пари да си купят ново. Но с климатиците явно не е така. След като нов, хубав климатик струва около 2000 лв, как да дадеш 1000 лв за 10-годишен, пък ако ще да е с КОП 100.
само дет някои малоумници махат новите и слагат стари.............не моа ги разбра.те хората не купуват К2У,щот са евтини(а те не са),ми щот да дават по-малко пари на БИРНИЦИТЕ и седят на топло.поне аз с моите дайкини не успях да докарам такива ниски сметки и комфорт.аз в моя магазин,стока която не харесвам-НЕ ПРОДАВАМ.
Аз ти казах лош избор на начална марка. А да не би магазина да ти е за стоки секънд хен?
Добре де, защо ви боли толкова много? У нас си ги слагаме тия к2у, не ги слагаме у вас. Това е избора който сме си направили.
Някои предпочитат Дайкин или Мидея, ма никой не злобее така. Хайде честит празник!
Този пост е редактиран от Kasap; 15-02-14 в 00:52.
не велев иам невероятно хубава ЗАРЗАВАТЧИЙНИЦА и уважавам лоялните с мен хора,като не искам да им взема на всяка цена парите.
Чудя се ремонта на К2У като пара дали е съпоставим с цената им?Какво имам впредвид-вчера взимам от сервиз една сушилня Миле/взета втора употреба/ и за смяна на лагери сипнах 60лв.,докато за лек ремонт на купена нова сушилня почти двойни пари.Или за климите няма такава релевантност-парите са едни?
Колега прави ми впечетление че почти във всяка тема за избор на климатик ти скачаш с офертата за К2У и нищо друго.Нали се сещаш,че братя Щереви не могат да огреят цяла БГ,а 90% от търговците на К2У са пълни търгаши.Ти може да си изхвърлил европейките си,ама аз познавам човек който изхвърли японец и си купи мидея,понеже му писна да се занимава с техници,хора всякакви.Съгласен съм,че климите на 100в са по комфортни,ама да си го купиш НОВ,а не на 10г за 1000лв,всичко си има определен живот.Искам да ти кажа,че всеки правилно оразмерен климатик от среден клас нагоре си топли без проблем,не само климите на 100в!
Добро утро. Ще помоля пишещите в темата да се придържат към заглавието, а то всеки може да го прочете. Който не може да вземе участие със съвет по добре да не пише. Иначе работата отива към триене на излишни мнения...
Точно в това е проблемът. Много хора в останалата част на България, четейки подобни хвалебствия за К2У се подлъгват и се хвърлят на местните търгаши, които в преобладаващата си част са откровени мошеници и им взимат парите без капка жалост. Шапка свалям на г-н Щерев и мисля да го потърся лично за предложение за клима за квартирата на дъщерята в Пловдив (сега има едно старо Нео). Но смея да твърдя, че той е от малкото фирми, които са изключение от правилото. Смело заявявам, че 80-90% от търговците на К2У (и друга техника 2У) продават абсолютни кошници и нямат нищо общо с професионализма на г-н Щерев. Положението е същото както при другите ни родни "отличници" - търговците на коли Н-та употреба ака Автоджамбази. Може и да попаднеш на сериозен, но процентът е много малък и всичко е късмет. Никак не ми се вярва да има достатъчно голяма бройка сносни предложения, които да стигнат за всички на пазара. То тогава нямаше да се продават нови или хората нямаше да ги изхвърлят.
Този пост е редактиран от VanDan; 15-02-14 в 13:32.