Бюджета е до 1500лв. и за двата климатика с включен монтаж. Бих отделил и малко по-голяма сума, но в рамките на разумното.
tony34al , 1500лв. за втора ръка климатик с такива параметри от линка ми се струва много скъпо.
Бюджета е до 1500лв. и за двата климатика с включен монтаж. Бих отделил и малко по-голяма сума, но в рамките на разумното.
tony34al , 1500лв. за втора ръка климатик с такива параметри от линка ми се струва много скъпо.
Този пост е редактиран от BDK; 02-10-13 в 00:29.
Помисли за друг тип отопление!
За момента няма друга алтернатива освен климатици.
- - - - - - - - - -
За момента нямам друга алтернатива освен климатици.
BDK купи сега един и по-късно още един.не си хвърляй парите на вятъра.2 машини,1500 лв. с монтаж,хубави-кауза пердута,а японеца ето го е предложил ТОНИ е с нормална цена,само дето малко са излъгали за квадратурата.
Добре, благодаря за съветите...
За тази стая питане за клима.jpg
последно да ви попитам - този втора ръка mitsubishi MSZ-28TB или този нов fujitsu general ASHG12LLC Климатик Fujitsu General ASHG12LLC/AOHG12LLC е висок клас климатична система ?
Благодаря!
Този пост е редактиран от Bivola; 02-10-13 в 20:37.
Колеги, изключително бързо трябва да намеря 3 климатика за 3 стаи.
1 - хол 20 кв.м. 50 кубика
2. спалня 9 кв.м. 22 кубика
3. стая 10 кв.м. 23 кубика
Климатиците са за отопление и охлаждане.
в момента неотопляеми стаите са 13 градуса
лятото - стига 35-38 градуса
апартамента е изложение юг, югоизток последен етаж
стъклопакетите са нормални, прозорците са големи апартамента е изключително слънчев.
какви климатици са сложа и къде мога да ги намеря втора употреба в София ? ( много спешно ми трябват. до петък трябва да съм ги намерил )
Я и аз да се изокам, та преди 3 месеца се заимах с японски климатик от фирмата ДРАМАКС. То само като им прочетеш името трябва да ти светне, че те чакат ДРАМИ ама нали съм си доверчив... Климатика който си избрах беше 100% за скрап, за съжаление това го останових след като ми го монтираха, и се започна едно ходене по мъките един разстрелян ден за проверка от тях, втори за демонтаж, чакане 10 дена да ми кажат, че не работи трети разстрелян ден за монтаж на нещо кото по техни думи било супер но според мен ще последва предишнят си събрат. Просто ужас! За съжалние загробих една хилядарка при тях. От мен съвет БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ. Стоката им е за СКРАП!
Имате толкова права, колкото сте в състояние да защитите. Вероятно това, което сте купили има гаранциона карта нещо...?
Добре е да дадете подробности за моделите все пак.
Ква гаранция ви гони за скрап не се ли сещатате че гаранцията е колкото да замаже очите на клиента. На каво се базира гаранция за стока която е произведена в миналото а части се разчита от расфасоване на други такива машини ако евентуално има.
Не беше ли по разумно да си беше закупил нов климатик за тия пари и със действителна гаранция а не да се подвеждаш по форумните секънд хенд хейтъри.
Велев, защо все трябва да се изхвърляш неподготвен? Сериозните фирми си дават съответната гаранция за к2у. И мога да ти гарантирам, че не отстъпва на тази за евро-климите, които продават.