С нищо не сам се топлил, аз не сам в България. Прибирам се тази година и ще ми трябва с нещо да се топля. Забравих да спомена, че под мен ще живеят нащи, което значи етажа под мен ще се отоплява
С нищо не сам се топлил, аз не сам в България. Прибирам се тази година и ще ми трябва с нещо да се топля. Забравих да спомена, че под мен ще живеят нащи, което значи етажа под мен ще се отоплява
Нокрията е 6kw прочети малко преди да ме секваш.
Значи NOCRIA-та няма да ми върши работа? Ще ми трябва по големия?
vclima не заблуждавай човека ако имаше изолация и т.н. е друго ама в случая 14-ка при -15 едва ли ще се справя.На него са му нужни тея 8kw даже ако трябва да сме точни са му на ръба!Аз съм твърдо за АSH24LC inverter, а ако човека може да отдели 3500лв. AWHZ24LB nokria inverter е перфектния вариант!
-15 в Стара Загора за повече от 1-2 дни, не се е задържало Имам още малко време, ще го измислим.
Ти си знаеш само после да не изревеш и да почнеш да мрънкаш ))))
По-добре е тази разлика в цените да я даде за изолации, отколкото да слага по-големия климатик. Освен това Ст.Загора не е Белене.Там е по-топло зимата. Но моето мнение е че преди климатика, трябва да си направи изолацията.
Ок, а какво ще предложите, ако реша да ползвам 2 климатика за същото помещение.
За - по-висок КОП; по-нисък шум; по-голям контрол върху въздушния поток; при повреда на единия можеш да оцелееш.
Против - по-висока цена; два монтажа.
Кои два климатика мислите че ще ми свършат работа? Марка Фъджицо? Примерно 2 ASHA 12 LGC - Inverter? http://www.bulclima.com/bg/product/1...erter-em-.html
Ако могат да се монтират така че да не ти духат на главата ще е по добре.Най добре се обади във фирмата която си избрал за монтаж да ти пратят човек да огледа и да ти каже най добре какво,що.