Според мен отоплението на апартамент със 160кв.м. няма как да е евтино.Просто и да не искаш трябва да избереш имежду всички злини най-малкото зло.Не виждам вариант при който да се топлиш и да ти плащат зариди това че се топлиш.С климатици ще е на евтино отоплението, но с комбинирана система(алтерма) според мен ще е най-комфортно и приятно, акто според мен е задължително да имаш и вътрешни климатични тела тъй като радиаорите няма как да те охлаждат лятото( и то при това глобално затопляне).имаше едно момче от форума сложил алтерма без вътрешни климатични тела и пробвал лятото да се охлажда с радиаторите, обаче както той писа при разлика повече от 5 градуса между вътршна температура в стаята и зададена по радиаторите се образува конденз и под тях стават локви с вода от конденза .Та и той се беше засилил да слага климатици за охлаждане.Сега като си помисля че една колежка плати 18 000лева за термопомпа на вода за къщата си с обещанията на фирмата, че ще я охлажда през лятото с радиаторите ми става доста весело . Ама то не трябва да се доверяваш на всичко което чуваш от техници и фирми защото те са движени от своя интерес и когато той вземе превес над коректността и истината страда клиента.