От Варна съм.
Чакам все още оферти
Имаш богат избор:
Fujitsu AS-E22T; Fujitsu AS-J22T
NATIONAL CS 228TB
и върха на сладоледа ако ти се дават толкова пари - NATIONAL CS-226AXB.
www.japanclima.com
National CS-228TB
Fujitsu AS-E22T
www.varnaclima.com
Слагай според сумата, която си готов да отделиш. Болднатите са малко по-скъпички, но и по-добри. Има и още добри - Тошиби от BDR, GDR серии и т.н. Ама за тази малка стаичка Националчето ще е перфектно мисля.
Май нема такова животно. Някои буквички/цифрички да си объркал?
извинявам се грешката е моя; точните данни са MSZ-F2802-W сега може ли някаква информациа за този модел. Благодаря ви предварително.
1992-1993 г. Дано ти го подаряват. 2.8 кВ на охлаждане, на отопление може и 4 кВ да е, не знам.
Казах ти го в киловати, какво значение има това "12-ка" или "14-ка" - означават само BTU при режим охлаждане!
vyrtel, машината ти е модел 92 година, 2.8 kW на охлаждане, 4 на отопление. При 2° отоплителната мощност е 4.4 kW. Машината не е скапана като модел, просто е по стара като години. Както ти казах и в предишния ми пост, този модел е много здрав като изпълнение и работа, макари на толкова години...А това колко BTU e в момента не е от значение - важното е в какво помещение е монтиран или ще се монтира евентуално...
Днес го монтирах,обаче на отопление вдига 20атмосвери и нещо ми се струва че духа хладно на 3та степен.Възмоно ли е да му е малко фреона или да има някакъв друг проблем.
А колко градуса беше в помещението преди да пуснеш климатика?