Здравейте,ще се радвам ако можете да ми помогнете с избора на климатици. Предстои ми покупка на 2 климатика за две стаи:
Хол на буквата Г с кухненски бокс 36кв.м височина 2.60м с изложение север дълга стена изцяло външна с доста прозорци ново строителство 4-ти етаж последен само към вътрешността на хола има от горе малък апартамент ново строителство с изолация ПВЦ уж хубава дограма.
Спалня 16кв.м същата височина и по същия начин има от горе над мен на вътре може би към половината апартамент тя е с източно изложение с къса и дълга стена вътрешни голяма врата прозорец с хубава дограма и дългата стена е отново северно външно изложение.
Колебанията са ми първо да избера дали да са Toshiba Daiseikai 5 или 6;Mitsubishi Electric; Mitsubishi Heavy Industry....
Четох много из форума и из много други и вече ми пуши главата и тъкмо се насоча и прочета нещо и се прехвърля на другата марка и така вече месец и малко а съвсем скоро ще трябва да ги слагам.
Та ще съм ви благодарен ако можете да ми дадете съвет коя марка защо и т.н. Към моделите на Mitsubishitata не съм се ориентирал но някой може да даде мнение кои са подходящи.