Първоначално публикувано от
HackJack Извинявам се, че не си обявих избора. Аз си избрах Дайкин-а, много съм си доволен, наистина е супер безшумен. Лятото на нощен режим си спиш без да го усетиш, не можеш да разбереш движението на пластмасите. Незнам колко точно беше разликата между този и Генерала, но все пак тези характеристики които ги дават за Дайкин-а са на (минус)-7 градуса. Питах и аз няколко познати и техници и всеки е с две ръце за Дайкин-чето. Те малко нещата са и как ще го случиш, но все пак залагаме на по качественото УШ. Питах фирма даже която предлага и двата модела с минимална разлика в цената за да няма пристрастност от дилърите на други фирми за техните си модели. Казаха че и те в офиса си ползват 3 Генерала и всичко е ок, но Дайкина си е по-добър, все пак до преди 2-3 години Дайкин се правеше само в Япония и затова и цената му беше космическа, сега все пак производството не е в Китай, а в Белгия и Полша качествово си е на едно много добро ниво. Ако трябва сега да избирате който и да изберете не вярвам да имате проблем, но аз лично съм си много доволен от Дайкин-чето. А и както четох тука из форумите, май още замръзнал Дайкин никой не е виждал, освен един пич дето нямаше фреон в системата поради инсталационна грешка на техниците

Успех на бъдещите притежатели.