което не пречи да случиш на някоя изтормозена машина ...
Преглед за печат
което не пречи да случиш на някоя изтормозена машина ...
спешно ми трябват координати на читава фирма за рециклирани машини в Пазарджик
Ако визираш 100/200v. за японския пазар,по добре отскочи до Пловдив-никак не ти е далеч,а и там са вносителите на такава техника.Цитат:
Първоначално публикувано от komp12
можеше и без този коментар, нали...Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
може ли да ми обясните каква е тази серия при daiseikai : yndr
това yndr се появява във различните години и не мога да го хвана какво е. а японския от каталозите много ми куца :) много картинки са вкарали тези и трасирачката ми не го хваща шрифта...
досега си мислех че NDR си е 2003-та година хDR серията но се обърках защото има NDR и през 2005 и 2006 и за сега съм дотам може да има и по-нови.
студио Х направо :)
да не е някакво подово??? някакви много странни картинки гледам.
мерси предварително.
освен буквичките има и цифрички ,те показват годината .. примерно 225ндр е 2005г .. инак буквите се повтарят през годините ..
примерно Y286NDR , който е листнат с моделите от GDR серията на едно , като GDR е 2006-та ако не се лъжа, докато оригиналният NDR e от 2003-та.
става дума за това YxxxNDR - има го 2005 , 2006 мисля и нататък.
датчик някакъв ли да е ама се връзва във външното ???
студио Х както казах :)
да да ама не, 225UDR, 225YDR, 225GDR225JDR и т.н. да не би да са и те 2005г.
такава логика има при национал и фуджицу, но не и тошиба.
система от тръби да смуче и да прави някакво отрицателно налягане и да дърпа топлият въздух надолу?
http://www.toshiba-living.jp/rev.php...id=1&lv=2&YN=Y ето го мануала.Това чудо е с уникални мощности.Външното тежи 48 кила.
Нищо ново под слънцето. Айде и един бойлер да сложим и ето ти Алтерма. И други колеги от форума са се чудили ако има водно, защо зимата някой ще иска отгоре да му става вятър. :huh:
редакция: Ама подовото не било на цяло ( защо ) и заради това няма да смогне да стопли самостоятелно ли ?
Никой не говори за ново, модела е от 2004 г.Ти виж параметрите на машината за какво става дума, остави екстрата.
То на нормална 28ца външното е 36кг.,а тези 12кг. отиват за допълнителния модул за подовото.Иначе параметрите на тази 10ка са далеч пред европейките.
Има пластинчат във външното до колкото знам и бачка като въздух-вода. Нещо като бойлер + клима :) тия нямат стигане.
Чудех се къде да пиша и ако не е за тук нека се премести.
Та Тошко-28ждр при зададени 20* постигнати 21-22* ток 1.2-2.7А /без изрязване/ от петък не е дефроствал. И тая сутрин изведнъж влезе в дефрост за едни 2мин без да има нужда,а само за тест. Питата си беше абсолюно чиста. Явно си има опция в софта след работа от Х часове да направи дефрост.