Прегледай му предишни мнения и ще разбереш :)Цитат:
Първоначално публикувано от staniola
Преглед за печат
Прегледай му предишни мнения и ще разбереш :)Цитат:
Първоначално публикувано от staniola
очаквам деца, но не са на път - кога ще стане е Божа работа, така че в момента проблемът ми е накакъв в тази насока. Освен това децата в тази стая няма да влизат. А искам подов, защото бил по-по-най :):):) , а и жената няма да ми разреши стенен - по принцип е против климите, като цяло - женска му работа. Климата не е проблем да е втора ръка, даже май предпочитам такава, но ми е интересно все пак може ли да има подова клима за подобан стая и то с нисък минимум?Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
е, не разбрахме какъв е бюджета?
приеми, че няма таван на бюджета, щото предния път като сложих таван и се набих на 12 лдц :(:(:( Все пак ако толкова държиш на таван - 3К, но искам нисък минимум и да се вмести като за такава стая. Е ли е възможно или не е?Цитат:
Първоначално публикувано от climamarket
Е възможно, V серия на ДЙСЕЙКАЙ, 10-ката.Подов няма да намериш с достатъчно нисък минимум.
т.е. не е възможно, щото минимума е висок?Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
new one, подов втора употреба на 100V ще е трудно начинание. Нови колкото искаш - 220V, но няма с нисък минимум от порядъка на 500W да речем. Виж този модел на Панасоник с 800W на минимум. За тези пари спокойно можеш да си вземеш нещо от средния и висок клас на Саньо със 100W или *DR серията на Тошиба с 200W/300W или висок клас на Мицубиши с 300W минимално топло/студоотдаване, става въпрос за високостенни на 100V климатици.
Предложението на edi1 също се вписва добре за изискванията ти.
[/quoteДа, VІ серия ще ти осигури минимуми от 300 вата.Цитат:
Първоначално публикувано от new one
това за какви пари, кога ще излезе и ако може линкче, за да не задавам други тъпи въпоси :):):)Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311104016[/time]_________________________________________________
тези стенните на какви пари са - нови или втора (щото това със 100-те волта на втора ръка ми бие - не ми е проблем, просто питам)Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
Да, грешка на пръста, за V серия става дума.
Горещо препоръчвам Mitsubishi MSZ-GE35VA
за да не се повтарям погледнете в предишните ми постове защо :yahoo:
gnf,на вторият линк на тошиба,дето си го дал,са си правили свободно съчинение по картинка. :tazЦитат:
Първоначално публикувано от gnf
Аз им казах още преди 1,5г. да си оправят данните за GDR-а, когато ги посетих в магазина. Объркани са номиналните отдавани и консумирани мощности.Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
Ето ги истинските характеристики:
http://store.picbg.net/pubpic/99/7D/...8fbe03997d.JPG
Модел 2006г.
Отдавана Мощност:
Студено: 2,2 (0,3 ~ 3,3) кВт
Топло: 2,5 (0,3 ~ 5,9) кВт
Консумация на Ел. енергия:
Студено: 400 (50 ~ 850) Вата
Топло: 410 (50 ~ 1500) Вата
При 2о отдава 4,3 кВт с консумация 1330 Вата
Така е,но то и снимката им е на EDR ,а не на GDR-импровизират си напълно! :Drinks:
ето на GDR: