... Аз до сега шумна Тошиба не съм видял за сметка на доста други марки.
Преглед за печат
... Аз до сега шумна Тошиба не съм видял за сметка на доста други марки.
То и моите Дайкин-и работят чудесно, но от една седмица много оплаквания има от почти всички марки, а още не станало толкова студено. Очаква ни интересна зима, ако този път познаят, че ще е доста люта. :)
Човекът продава най-много в категорията 1000-1500 лева. Нормално е Дайсекай-я да е тих, но там работата е от 2 бона нагоре.
Идеята ми е, че един добре оразмерен климатик в това време, още повече май мястото беше Петрич, за да работи като самолет просто е изпържен яко.
Както съм казвал много пъти, щом се хванете за Хитачито, за 1000 лева климатик, каквато и марка да е, ще има кусури. Качеството струва пари.
Но определено по-добър вариант е, да е шумен и да топли, отколкото да е тих и да не топли. :)
Модела е - ras-137skv-e В момента е на слаба мощност на вентилатора. Апартамента е 80кв. някъде. Вътрешното тяло хич не се чува. Но той отдавна е затоплил помещението, но сега нещо го прихвана. Опитах се с смяна на програмата и за сега се получи. Бученето е при програмата one-touch- сама си настройва температура и всичко друго. Сега го пуснах на обикновената на 24 градуса и бученето изчезна... Странно. Утре ще махна решетката и ще го фрасна с всичка сила, та дано от това да е. Тампони няма. Като че ли, усещам някакви вибрации на стената, на която е вътрешното тяло...
Цитат:
Първоначално публикувано от siji
:))Цитат:
Той тоя климатик трябва да му се :god и :033: като на господ щом за 1300 лв го купувате за 23 квадрата, па "решавате" да топлите с него цял апартамент.Цитат:
Я бегайте го сменете за един панасоник.Ма кой ви "надена" на тая тошиба я кажете???
Ето и цялата история по избора на климатик за топлене на един апартамент: https://forum.setcombg.com/index.php...1;sa=showPosts
П.П. като си помисля: Ма що не си закачите лекия автомобил за един пълен прицеп от ТИР да видим дали и как ще "ръмжи"...
Много къса памет...
Ясно, нищо и няма на машината :)).Този експеримент за пореден път доказва каква мощ има дори в най-ниския клас ТОШИБА :)) :Drinks:.80 квадрата и поддържа 24 градуса на най-ниска степен на турбината - ако чуят производителите, направо ще умрат от кеф.Първо прекалено много кубици топлиш - поне 180, ограничавай си се до хола.Второ, остави си го на отопление22-23 градуса, турбина на АУТО.Не знам каква ти е настройката на УАН ТЪЧ, ама явно е нещо уникално.
Вместо да го удряш не натискай бутони, които не знаеш. Ползвай си режим отопление, вентилатор на авто и си дръж нормална температура. Машината не е виновна.Цитат:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318962650[/time]_________________________________________________
... One Touch пуска фреона към казана за ракията. :Drinks:
След този експеримент, само да съм чул лоша дума за АВАНТ, да не говорим да другите ТОШОВЦИ. :RTFM: :god
Само няколко думи за Авант:
-Кофти пластмаса
-Лоша сглобка
-Посредствени показатели
-Внос от Гърция /За Техно-полюц/
Но като изключим това, няма какво лошо да се каже... :Drinks:
Да, ама топли 80 квадрата............ :)) :Drinks:
Не се смейте, ама какво значи това АВАНТ? Ако имате предвид по-ниския клас на тошиба, ми аз не виждам нищо лошо в пластмасата на моя. Изглежда здрава и солидна и в сравнение с другия ми климатик, на който така скърцаше при свиване и разширяване на пластмасата, че.... А от този не съм чула и ''скръц'' нито един път.
Ами ние си нямаме идея какъв ти е "другия климатик".
http://rlv.zcache.co.uk/aliens_ate_m...6z7b7j_152.jpg
Нищо му няма на пластмасата, като на всички други в този клас е, че и по-добра. За тия пари е добра машината. Само не я ползвай вместо кюмбе. ;)
Не се присмиваме, и както често съм казвал, ниския клас на ТОШИБА е над средния клас на други производители.Щом е издържал такава жестока експлоатация, няма да имаш проблеми през зимата.Наистина, не го карай да топли в пъти по-големи помещения, от колкото е разчетен. :Drinks: