Здравейте,
Извинявам се, че отвярям нова тема, но за 40 страници кашата в главата ми стана по-голяма.
Помещението:
Около 40 кваратни метра - хол и кухненски бокс. Една северна страна - ново строителство с добра изолация и дограма (остъклението е около 4м). Отгоре има около 10 квадратни метра тераса (добре изолирана) и съответно 30 квадратни метра съсед, Отдолу - 40 квадратни метра съсед. От останалите три страни - съседи. Помещението не е претъпкано с мебели.
Климатика ще се използва основно за охлаждане и евентуално отопление в преходните сезони (принципно имам централно отопление и съм доволен от комфорта - затова казвам че изолацията е добра). Сравнително топлолюбиви сме.
Основни желания към машината:
1. Да е сравнително тиха
2.Поради факта, че имам поленова алергия (а и кухненския бокс) - всяка опция за очистване на въздуха е плюс.
3. Естествено - качествена
4. Цена - по възможност до около 2000 лева.
Може ли да ми препоръчате нещо? Благодаря?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от ace77
 Първоначално публикувано от ace77   

за тези пари.Особено плазмата.
 за тези пари.Особено плазмата.  .Иначе е добре да се знае ,тази къща в кой край на България е- как е с дограмата и изолацията- но по принцип в къща топлозагубите са по големи-няма топлещи съседи,и има повече външни стени,та дайкина ще ти е добре,а и ако обичаш да ти е по топло 23-24°.Втората употреба също е добър вариант-по нисък минимум,-когато трябва развърта,а и екстри без аналог на 220v. и комфорт,а и ще ти ''легне'' по тънко.
.Иначе е добре да се знае ,тази къща в кой край на България е- как е с дограмата и изолацията- но по принцип в къща топлозагубите са по големи-няма топлещи съседи,и има повече външни стени,та дайкина ще ти е добре,а и ако обичаш да ти е по топло 23-24°.Втората употреба също е добър вариант-по нисък минимум,-когато трябва развърта,а и екстри без аналог на 220v. и комфорт,а и ще ти ''легне'' по тънко.