Здравейте,
Става дума за хол (тухла с изолация и нова дограма) 38 кв. метра.
Засега съм се спрял на тази оферта:
http://www.**********************/klim...50gv-795.html#
Заслужава ли си?
Бюджетът ми е 2000 лв. макс!
Здравейте,
Става дума за хол (тухла с изолация и нова дограма) 38 кв. метра.
Засега съм се спрял на тази оферта:
http://www.**********************/klim...50gv-795.html#
Заслужава ли си?
Бюджетът ми е 2000 лв. макс!
Супер е, подобен и да търсиш няма да намериш. И климатикът и цената нямат аналог
Че това е хубав климатик то е ясно, ама за какво и за къде да си заслужава. Добре е че има топлоизолация и нова дограма, но в някой региони на България може да има трудности при използването му за отопление тъй-като не си споделил тази топлоизолация и дограма къде е поставена и върху какво е поставена.
Климатика е хубав, но ако не си в Самоков, Сандански,Гоце Делчев или по морето Бургас и надолу на юг от Бургас тези 38 квадратни метра ще му дойдат малко много при температури под +2 градуса...
Друг вариант, ако наистина ти е 38 кв.м. помещението е 2х 12-ки.
А когато говорим за цени много пъти някой фирми нямат време да си обновяват сайта или пък умишлено не го правят с цел да привлекат клиенти с цени. Когато клиента дойде носят вода от много кладенци намирайки за виновен някой друг, но все пак имат и по-добро предложение - е вече не на такива цени разбира се. Тази практика едно време често я срещах в търговските вериги, които държаха ниски цени за някой климатици в сайта си, ама като дойде някой клиент като мен (т.е. таен ) започват да се тюхкат как преди половин час са продали последния климатик от този модел.
От написаното горе разбирам , че офертата си заслужава, естествено ако цената е актуална!
А за региона - става дума за София изложение юг/запад , помещението е вътрешно (една стена само е външна).
Климатика не бил за 38 квадрата- какво говорите бе? Без проблем отоплява 55 квадрата. Тъй че не слушай учило а слушай патило както се казва, както написах няма аналог като цена възможности и качество.