Re:моля за съвет при избор на климатик
Диксън, остави го... нов е тука. :Drinks:
v.donchev, какви са загубите, за които говориш? Сподели си наблюденията, за да ни откажеш. :taz
П.С. Моите трафове са предимно вътре. А тия, дето са навън не ги вали дъжда. Впрочем и външните ми тела са отвън, ма това не ме притеснява.
v.donchev, явно не си добре запознат с японските щайги с къщички отгоре :RTFM:така, че не заблуждавай колегите.
Цитат:
Първоначално публикувано от bobovo
Този Gree ми хвана окото, доста добри отзиви порчетох а и като цена е супер днес ще ходя да офиса им да го разгледам и да видим какво ще кажат :) Мерси много
Този модел на мидея Midea MS9V-12HRDN1 Vida Serie наистина е добър и работи тихо и добре. Е не е като General, но и парите са по-малко. иначе и дистанционното е с магнит да стои към стойката има датчик за температура в него и функция follow me.
Ето и функциите а иначе вътрешното тяло са копирали от Panasonic.
Климатик сплит система
Инвертор
Функция "Самопочистване"
Функция "Следвай ме"
LCD Дисплей
Авто рестарт
Активен карбонов филтър
Режим "Сън"
Турбо режим
Две дирекции на въздушният поток
Eнергиен клас А
Цитат:
Първоначално публикувано от shper
Този Gree ми хвана окото, доста добри отзиви порчетох а и като цена е супер днес ще ходя да офиса им да го разгледам и да видим какво ще кажат :) Мерси много
Вече имам монтирани доста машини от тази марка и много ми харесват, този модел е точно като даикин а конвенционалите са невероятно тихи.