Отговор: Помощ в избора на фирма за климатици Варна
Ако ще е Тошиба аз бих предпочел 10PKVP според мен е по-добър откъм вътрешно тяло и е Made in Japan.Иначе и Митсубишито е страхотен климатик и с тази цена в момента е добра покупка.Успех в избора.RAS-10PKVP-E / RAS-10PAVP-E Super Daiseikai 5 откъм вътрешно тяло според мен е по-добър и е Made in Japan.Иначе и Митсубишито работи страхотно и в момента ценат е много добра.Успех в избора.
Цитат:
Първоначално публикувано от
vlado1976
Ако ще е Тошиба аз бих предпочел RAS-10PKVP-E / RAS-10PAVP-E Super Daiseikai 5 откъм вътрешно тяло според мен е по-добър и е Made in Japan.Иначе и Митсубишито работи страхотно и в момента ценат е много добра.Успех в избора.
Хубаво предложение, но видимо за тези, които имат екрани с висок контраст:rolleyes:
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
Хубаво предложение, но видимо за тези, които имат екрани с висок контраст:rolleyes:
:-memnon даже не забелязах че има нещо писано..... преди да прочета твоя коментар :))
Да побутна темата. Предложете читави фирми за Варна в темата за 6стр са спомента само две няма ли други читави фирми?
Ще предложа две фирми...„Климамаркет Ефендулов“ ЕООД и "Вулкан 2002" ООД. Има и други, но за тези двете мога да ти гарантирам (лично мое мнение), че работят както трябва.
+1 за "Вулкан 2002" ООД".Монтираха ми 1 МЕ точно както исках въпреки че си беше играчка!
Препоръчайте фирма за 100V втора ръка климатици. Благодаря!
Здравейте,
преди една година сложих 3бр. климатици,закупени от Антонов клима.Бях малко скептичен дали ще направят монтажите както трябва но бяха перфектни.
+1 за "Антонов Клима" :thumbsup:
-2 за @нтонов клим@.
Голямо нашествие на тая фирма, първо шефа след това секретарката, а после е ред на монтажника и чистачката.
Нямам нищо общо с фирмата! Аман от злонамерена конкуренция! :thumbdn::thumbdn::thumbdn:
Звънкам днес на Варна Клима да проверя какво се предлага и останах много разочарован. Моля, ако някой от шефовете чете това, да вземе мерки, защото така не се прави бизнес. Интересуваха ме маломощни употребявани машини, но по-млади. От Варна Клима отказаха да ми кажат конкретни модели и години на производство и изтряскаха една обща цена за всички. Демонстриран ми бе мързел и незаинтересованост, като оправданието изобщо да не ми кажат ориентировъчна или конкретна възраст на всички или даден модел бе, че на някои машини не пишело годината на производство, и за да ми я кажели трябвало да търсят в интернет, а това отнемало много време. През цялото време чувах шум от вятър, което ме води на мисълта, че конкретния консултант не е искал да влезе в магазина и да погледне табелките на самите машини. При такова внимание и отношение по телефона, какво ли може човек да очаква по - нататък? Целият разговор трая минута-две и протече почти насила. Може ли да не знаеш и да не искаш да откриеш елементарна информация за стоката, която продаваш?!
За контраст, веднага след това звъннах на Джапан Клима, (изборът е произволен). Разговорът трая също толкова дълго, но вместо оправдания, хората ме ориентираха на бързо за години, марки и цени и готово.
---------------------------
ОБНОВЕНО: След няколко часа шефът на Варна Клима ми се обади, увери ме, че ще вземе мерки, извини се и консултира както трябва.
Варна клима са безхаберници .. навремето не беше така но явно не плащат достатъчно на служителите си или не случват на хора .. имам 1 климатик от тях щях да имам и втори но се наложи да го купя от Пловдив ..