Отговор: Помощ в избора на фирма за климатици Варна
Собственикът на Варна клима е голям пич, поне така мисля аз. Моите климатици са от там и навремето всички разговори, уговорки и сделка протече с него на живо и по телефона. Човекът е много заинтересован клиента да остане доволен и каквото се бяхме разбрали беше изпълнено.
Да ме насочите към свястна фирма за климатици и слънчеви системи за топла вода. На последната страница на темата видях +2/-2 за Антонов Клима, +1 за Вулкан2002 и +1/0-1 за Варна Клима. СТава въпрос за цялостна климатизация на двуетажна къща 100кв.м и 2 системи за топла вода.
Събери офертите (цени, марки, модели, гаранции, условия допълнителни ако има такива....) и на трите предложени фирми и след това може да се коментира кое си заслужава и кое не, или коя е най добрата.
Благодаря, а тези Екоклима до Тракия които бяха стават ли? Гледам пуснали една обява, че помещението се дава под наем.
Ами те от толкова доволни клиенти сигурно са решили да си преместят офиса, за да не ги убият.
Здравейте! От изчетеното във форума се спрях на непознатата марка за мен GREE и по-точно на модела GWH12KF-K3DNA6G Change. Ще се ползва предимно за отопление в стая 22кв/м с източно изложение в гр.Варна. Пиша в темата, защото вече се обърках и не знам от коя фирма да го поръчам. Какво да гледам цени, гаранция или хвалби във форума. Посъветвайте ме коя фирма да избера. Климатик Варна| Климатици Варна
Климатик GREE GWH12KF/K3DNA6G |Варна, София
Климатик GREE CHANGE GWH12KF , климатици Варна Бургас продажба и сервиз от Сервиз клима ЕООД Варна -
http://hvac.srlogics.com/airconditioner/gree-gwh12kf-k3dna6g-change
Климатици GREE; GWH12KF-K3DNA6G -20ºС CHANGE; Инвертори
GREE GWH12KF-K3DNA6G
Климатик Gree GWH12KF Change
Климатик Gree Change,GWH12KF-K3DNA6G | Стенни инверторни климатици | Климатици с безплатна доставка - Климатици,цени на климатици и отоплителни системи, Шумен, Варна, Търговище, Разград от Сатекс ООД
От тук...
Цитат:
Първоначално публикувано от
musster
Цитат:
Aleksandars
От тук...
Притеснява ме, че не е упомената гаранция и е с 80 лв. по-скъп от предлагания в ср логикс с 5г. гаранция.
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Петте години гаранция при никоя фирма не е безусловна, нали сте наясно с това?!
Ще ги обиколя всичките. Да видим, кой ще ме спечели. Ще споделя по натам.
Цитат:
musster
Ще ги обиколя всичките. Да видим, кой ще ме спечели. Ще споделя по натам.
още от сега щи кажа......тоз с най-ниската цена и после серия от въпроси у форума.
Аз пък ще ти препоръчам тази http://hvac.srlogics.com/airconditioner/gree-gwh12kf-k3dna6g-change,имам от тях монтиран климатик и останах много доволен.
Моля за мнение за този модел Рециклиран климатик NATIONAL 28RCX ,
от Варна клима .дават го за помещение 36-45м2 с КОП 6,35.
На сайта на Панасоник климатика се появява като подходящ за 13-19 татами стая.Сега въпроса е дали това са м2 или е японска мярка за квадратура отговаряща на 36-45м2?
Дали от варна клима са коретни?