Здравейте сигурно въпросът ми е банален, но точно такова сравнение не намерих и реших да попитам за информация кой от двата климатика бихте ми препоръчали - FUJITSU ASYG09LEC или MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-GE25VA?
Здравейте сигурно въпросът ми е банален, но точно такова сравнение не намерих и реших да попитам за информация кой от двата климатика бихте ми препоръчали - FUJITSU ASYG09LEC или MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-GE25VA?
Аз съм за втория, но много зависи и за какво помещение ги гласиш и за какво ще ги ползваш.
Има много въпросителни при този избор. Промоцията на ME мина и сега цените са доста на горе, да не кажа непродаваеми. Ако го има на старата цена и аз предпочитам ME-то, но с лека доработка. Но това е въпрос на конкретно помещение. Така от нет-а няма кой да ти даде точна насока.Първоначално публикувано от deian
Помещението е спалня ( винаги температурата е 20 градуса ). Панелка, 12,5 кв.м., външна 6 см. изолация, 5-камерна дограма с к-стъкло, вътрешна, северна, отдолу ме топлят и сега съм с 9-ка конвенционален и не се зори.Първоначално публикувано от deian
? При 20 градуса винаги за какво е климатик? Нормално се спи на 18 градуса дори?
Аз държа винаги 20 градусаПървоначално публикувано от Mega
![]()
вземи си панасоник CS/CU-E9MKE или CS/CU-E9LKE, защото се намират на доста добра цена в момента
Честно казано в толкова малка стая и двете машини ще се справят. Монтажа е по-важен, както и сервиза. ME-то работи много меко.
ME-то е по-тихо, което за спалня е важно.
може да вземеш и 7-ца на панасоник, защото също е достатъчно мощна за такова помещение, вътрешното е 20ДБ
E не!! Това вече е немислимоПървоначално публикувано от Mega
Да искат 1600-1700 лева за ге25ва
Олеле
Тия климаком знаят как се прави бизнес, а :P Доста агресивен подход
Не знам дали някой ще клъвне на тази цена. Това е нереално просто!
![]()
Не се чудете, Мидеите са с по- високи цени от един месец от днес са валидни новите по-високи цени на Дайкин при единия от вносителите съвсем скоро ще са и при другите,имам сведение че и при Тошибите ще има увеличение..............тъй че![]()
И от днес има нови цени на мидеите.Първоначално публикувано от lavsho
Старите са но има нов модел с нагревател като ARDN1 но с по-различен дизайн на вътрешното.
То на тази цена на Ме-то по добре fujitsu 09LDC , мисля че все още се намират поне във Варна.