Първоначално публикувано от
Mendeleev Разбирам, че е желателно да имам достъп, но няма как. Като махна един стъклопакет има минимален достъп до външното тяло, но като цяло трябва да се обслужва със стълба отвън. Аз затова искам сега лятото да сменя работещи ми климатик с нов, който е надежден и икономичен, че да не се налага на 20 см сняг да се чудим с монтажниците как да се слага стълбата и как да я задържим да не се пързаля. Ако се наложи ремонт просто не знам - затова търся сигурна и надеждна машина. И аз искам да имам достъп както при другите ми два климатика, но уви

Направо ме побъркаха днес в магазините. В единия ми казват, че Daiseikai 6 13-ката е прозиведена в Тайланд, в другия ми казват, че е в Япония. В един магазин пък ми предложиха това: mitsubishi MSZ-GV281, което в един сайт казват, че е 9-ка, а в друг, че е 12-ка - по параметрите на мен ми се струва, че е 9-ка. Много е трудно да не разбира човек

В един магазин ме навиваха за втора ръка с всички екстри за към 1700 лева...