Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Благодаря! Аз може би сбърках, защото ме е срам да питам и вече платих част от сумата. Цената е 1500 лева. В стаята ще бъдем само вечер и ми се искаше да е нещо икономично и да поддържа температура 20-22 градуса през студените месеци. За лятото почти няма да се ползва.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Мицубиши , само по това описание ,
не знам кой може да се ангажира на 100% да Ви отговори дали машината ще Ви свърши работа. Модела, въпреки, че е базов, си е хубав от гледна точка на изработка и параметри. Като дадете повече информация за помещението, тогава може да се дискутира кое става и кое не. За протокола - модела при -12°С външна температура може да отдаде 4.2 kW отоплителна мощност. Машината е 1100 W компресор.
толкова не разбирам, че сега ще търся в гугъл тази отоплителна мощност дали е добре или не и компресора дали е слаб или силен.....
за базов модел,май си дал повечко кинти
Ако помещението е с добра изолация и сте от някои южен град, ще останете доволни! Разбира се ако машината е изправена и монтажа е професионален.
абе позаклали са те ,но имал си пари - дал си .. за тия пари се взима топ модел на Тошиба от тия години ..
Цитат:
Alexi
абе позаклали са те ,но имал си пари - дал си .. за тия пари се взима топ модел на Тошиба от тия години ..
Жена съм. Остава ми да се надявам, да е икономичен и да ми топли хола.
При условие, че сте взели решение и сте платили капаро, какъв е смисъла от въпроси и съвети. Каквото станало, станало. Гледате напред (като Пулев) и здраве да е.
Цитат:
VanDan
При условие, че сте взели решение и сте платили капаро, какъв е смисъла от въпроси и съвети. Каквото станало, станало. Гледате напред (като Пулев) и здраве да е.
Така е, просто събирам информация. Водещото беше, че ще ме изчакат с парите. Другото, което ме учуди е че климатика бил с вградено трафо...
Цитат:
Мицубиши
Така е, просто събирам информация. Водещото беше, че ще ме изчакат с парите. Другото, което ме учуди е че климатика бил с вградено трафо...
Дрън - дрън, вградено трафо, ама на куково лято. Климатика е на 200V и ще си ви го монтират така, без траф. Тия хора не само че са несериозни, но и ви лъжат най безочливо.
да ти връщат парите да ги онодя в мошенниците
наистина е много некоректно да Ви лъжат с "вграденото трафо". Това,че искат да го монтират без траф е съвсем отделна работа и дано не е проблем за работата на машина при 200 волта захранване...
Цитат:
tony34al
Дрън - дрън, вградено трафо, ама на куково лято. Климатика е на 200V и ще си ви го монтират така, без траф. Тия хора не само че са несериозни, но и ви лъжат най безочливо.
Да на 200V e. Да разбирам, че няма такова животно "вградено трафо". В крайна сметка да си искам ли трафо при монтажа или за 200V не е необходимо?
- - - - - - - - - -
Цитат:
rukar
наистина е много некоректно да Ви лъжат с "вграденото трафо". Това,че искат да го монтират без траф е съвсем отделна работа и дано не е проблем за работата на машина при 200 волта захранване...
Вероятно така ще направят. Какъв проблем с работата на машината може да възникне?
Ако искаш да си спокойна в това отношение си искай монтаж с траф. Специалистите да кажат дали това Мицубиши ще работи без траф...
Цитат:
rukar
Ако искаш да си спокоен в това отношение си искай монтаж с траф. Специалистите да кажат дали това Мицубиши ще работи без траф...
Благодаря! Вече наистина съм притеснена. Ще очаквам мнения на хората, които сте тук, дали този модел ще се справи без трафо?
то ще работи ,въпроса е докога :))
Цитат:
Alexi
то ще работи ,въпроса е докога :))
Благодаря! Наистина станах за смях...